Ledigt med fullt upp

Hampus va en liten rackarunge inatt och ville inte alls sova. Tror jag kolla på klockan en miljon gånger inatt men 4.13 va ngo sista gången innan gubbarna klev upp vid 7.. Va länge man fick sova? Nä tur dom höll på nere i källaren så jag fick sova lite längre :) Sen vare bara att kliva upp och tvätta bilen, käka lunch, slänga isäng Hampus för en nap och börja klippa gräsmattan på framsidan (nu är det bara backen och kullen kvar yeay). Sen hann vi till och med duscha innan lilleman vakna igen och efter det bar det av till Vännäs för lite studentfirande :)

Ronnys yngsta bror tog studenten idag och de firade vi med smörgåstårta, jordgubbstårta och kakor ^^ smaskens kan ja lova! Så efter en trevlig dag i Vännäs så for vi hem och Älski somnade som en klubbad på soffan medans Hampus satt på hans mage och åt en macka. :] Pappa är mysig även när han sover hihi.

Vad ska man hitta på ikväll då? Olja in bordet kanske? Om nu Älski har tänkt vakna snart och hjälpa mig bära ut det..? Ja vi ser väl, annars lär det bli tv + städning som vanligt. Jag har legobitar fulla köket haha.

Vad har ni gjort en fin och solig dag som denna? :)

Kommentarer
Postat av: Pia

Haha, smaken är som baken. Hon har sin egen stil som är extrem. Antingen gillar man den, eller så hatar man den typ :P

2010-06-10 @ 21:34:38
URL: http://piamarica.blogg.se/
Postat av: Linda

Sv: ja, det är ju jättekul att hitta sånt :) Blev så glad. Hihihi.

2010-06-11 @ 05:55:31
URL: http://peridotlinda.blogspot.com
Postat av: cicci

följer du med ut på lördag?

2010-06-11 @ 13:17:38
URL: http://ciccimodel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0