När livet suger som mest

När man tror att det inte är möjligt att allt kan suga mer än det redan gör så är det ganska självklart att de går över kanten.. Ett jävla samtal kan verkligen sänka en längst ner på jorden.

Ett steg i taget.. från stort till litet.
Från allt till inget, dröm till verklighet.

...

PISSA!

Vi håller på att göra tacogratäng nu och Hampus har suttit snällt på sin stol och käkat lite majs ^^ Sen ser han chipspåsen.. asså sånna där majschips.

Hampus: Pissa!
Jag: va? vad ska du ha?
Hampus: PISSA!
Jag: Nä inte pizza, vi ska äta tacogratäng..?
Hampus: PISSA!!
Ronny: Han vill ha chips fattar du väl?
Hampus: Pissa...
Jag: Det heter chips Hampus..
Hampus: Ipps.. Öppna..
Tar fram en åt han..
Hampus: PISSA!

Gick ju lite si så där det där? :P

Lindas naglar

Jag vet att jag har varit sämst i världen på att lägga upp bilder här på bloggen när det gäller nageljobben.
Men det blir helt enkelt aldrig gjort om inte dom tar kort själva ;P Så lat är jag nu för tiden hehe
Här kommer iaf bilder på Lindas naglar :) 



Min nya lilla glittersamling! ;) 45 härliga färger.
♥♥♥



Lindas naglar med ljusrosa glittertippar ;)
Riktigt kul att få prova på något nytt!


Jag måste ta och lägga en till beställning på naglegrejer nu eftersom jag har två kunder som vill ha svarta tippar. Och min burk med Clear gel är snart slut. Inte billigt men KUL :) Skulle varit bra om någon ville beställa tillsammans med en eftersom frakten går på över 100.- också.. (snål jaaa) :P Lite sjuka priser eftersom de är så små grejer dom skickar. Men men I Love Bio Sculpture!

Dörrfan gick sönder..

Smått sliten efter helgen. De försvann en Mintuflaska den här gången. Men gott vare! ;P Dagen började med lite matshopping med Älski och lilleman på Coop. Sen tog vi tjejer en runda på bolaget och tog efter det vårat pick å pack och drog till Hortans lägenhet som jag hade kapat över helgen :P haha.

Jag började med Lindas naglar och Camilla fick fixa mat ^^ Pizza från Parkens = bäst! :) Jättekul att Linda ville testa på något nytt som jag inte har testat på någon förut :) Hon ville ha rosa tippar och eftersom jag inte har någon fin rosa gele så fick vi göra dom i glitter :)

Jag har köpt hem 45 nya glitterburkar till mig själv, så hon hade en aningen svårt att välja färg hehe hade väl 4-5 olika rosa nyanser iaf :) Den lilla samlingen kommer jag nog ha riktigt kul med :) Någon som är sugen?
Efter maten fick jag ta mig an de två naglarna som Camilla hett av på sin högerhand, och även fila ner alla naglarna till en bra längd då dom har vuxit sjukt mycket sen jag gjorde dom ;)

Högst upp på hortans inköpslista måste ju nästan vara ett duschdrapperi! Det var sjukt jobbigt att duscha utan ett iaf! :P Men de gick ju efter lite vatten överallt. Jag står fortfarande fast vid att det går utmärkt att dricka medans man duschar ;P haha.

Kvällen slutade med en massa dans till shakira och en tripp över till Teg där Mintun tog slut efter nåågra shottar ;P Taxi hem efter det för 206:- och väl framme vid dörren så har hela låset sluta fungera..!!! Vi stog där i en säkert en halvtimme och försökte få upp dörrfan! men ikket. Camilla ringde till sin pappa som fick komma och hämta oss.  Dagen efter fick Hortan och Älski ta tag i det där och vi funderade på att krossa ett fönster istället för att ringa en låssmed som skulle gå på 1800:- (jävla söndagar) Men till sist efter lite om och men + en del verktyg så fick vi upp bakongdörren och kunde laga låset från insidan. pjuu!

Hortan: Här har du nyckeln.. he inte av den.. !
Jag: Vafan ska ja he av nyckeln för?
Han sa ju iaf aldrig att jag inte fick he sönder heela låset i dörren! :P Oops..

Igen..!

Skål då! :)

Mjölk....Oboy...stooort glas.... MINTU!
= HELLYEAH!

Mot stan, igen

Igår va vi i bjurholm och hade trevligt, träffade släkten från USA och åt god middag :) Nu på morgonen har vi bara tagit det lungt och inte stressat nånting, nu ska har jag packat ihop de mesta så snart far vi in till stan och handlar på både Maxi och Coop. Efter det taggar jag utekväll med tjejerna som börjar med nagelfix och kanske färgning av håret.

Ses vi ute? ;)

Tröttis!

Imorgon blir det All in eftersom jag är på tok för trött för att göra nånting ikväll. De vart men andra ord ingen resa till stan idag utan imorgon. Ska kapa Simons lägenhet så vi har någonstans att sova :P höhö sneaky sneaky!

Nu kan jag snart inte hålla ögonen öppna längre så imorgon kör vi!
Nattinatt!


Gick ba bra igår :)

Igår vart det en hel dag med nagelfix :) Långa och fina vart dom med lite pärlor på ^^ Sen fick jag lift hem med Hortan eftersom det inte gick någon buss. Väl här hemma i Rödåsel tog vi en grymm promenad i två timmar! De vart lite längre än tänkt hehe :P

Idag är planen att fara till Bjurholm och hälsa på alla där. Vi har släkt från USA som hälsar på så vi måste ju hinna träffa dom innan de åker igen imorgon. Efter det så kanske de blir en sväng till stan. Hoppas att jag får låna Hortans lägenhet under helgen så vi kan ha en riktig tjejhelg igen! ^^ Håller även tummarna på att de blir lite nagelfix ihelgen också! ^^ Hörde nånting om rosa tippar ;) De kommer bli läckert!

Vad ska ni göra ihelgen?

Nagelfix x2

Sitter och funderar på vad jag måste beställa hem för nagelgrejer. Svart gele är ett måste iaf eftersom jag har kunder som frågat efter svarta tippar ;) Det är såå läckert! Imorgon blir det nagelfix x2 i stan. Hoppas att det kommer att gå bra.. jag är laddad och vill ha en egen lokal i Umeå snaart, helst förra veckan. :P

Så äre någon som har en liten lokal på lur så kan ni gärna höra av er! :)
och är ni sugna på fina naglar så är det bara att ringa mig på 070-5801454 så bokar vi in en tid ^^


Shoppat - Klänning

Hittade en söt liten 49kroners klänning på BIKBOK och kunde inte låta bli den. 
Korssnörning på båda sidorna av klänningen.
 

Dock vart jag supersugen på den här skönheten också..


Men 249:- är inget jag kan lägga på en till klänning just nu.
Det måste vara nog någon gång..
kanske tills nästa runda på stan iaf ;P haha


Mammas stora kille har blivit en jättedukt...

foto0433 (MMS)

Mammas stora kille har blivit en jätteduktig paketöppnare! :]


Stan och tårtbakning

En klibbig dag i stan avklarad. For runt som ett gäng tokar på stan och Hampus ville inte ens ta sin nap mitt i dagen.. fast han passade på i bilen påväg hem sen :/ Ett underverk att Älski fick han å somna nu. 

Nu kryper min andra lilla febergubbe isäng och lämnar mig heelt ensam med all bakning tills imorgon! :/ Rackarns att han skulle bli sjuk då! :( Aja tårta ska det ju iaf bli på lillemans 2års dag imrogon! :D yeay. 

Idiot!

Nu ha Älski kommit hem från sin lilla misslyckade tripp. :( Han for nästan hela vägen ner till sthlm för att köpa en bil men körde fram och tillbaka för ingenting :/ Idiot-tanta glömde säga att hon varit ner i diket med bilen och att hela ena sidan på bilen var fucked up. Min Älskling är inte nöjd nu kan jag lova. Hur fan kan man undanhålla att halva jävla bilen är mos när hon vet att han ska köra från umeå till sthlm?! jävla nolla.. Nästan som att man borde kräva henne på bensinpengarna.. bläää!

Skönt att Älski är hemma iaf och att han kom hem i en del.

Va äre nu då?

Bra.. Hampus har feber men jag har kanske klarat mig från det men istället så kan jag inte ens kliva upp ur soffan utan att hålla på å svimma? :/ Inte bra. Sjukt less och fattar absolut inte vad som är fel.

Stolar och fåtöljer


Gungstol - Småcool ändå, ser dock ut som att man kan gunga runt i den.
Rulla iväg kanske inte är så lyckat :P


Surfstol - Databordet, släng dig i väggen?


Ja, det är en stol..? Hur man sitter i den får ni klura på själva! :P



Småcool stol ändå.
Skulle lätt kunna ha en här hemma bara för syns skull :)


Bibliotekstol - Man har ju nära till böckerna iaf ^^


eeh.. Jag hade garanterat fallit av den här! :P


Men Ska jag ha en fin stol eller fåtölj i min walk in closset senare
så blir det nog nånting liknande den här :)
Andra färger vill jag iaf ha.


Hjärtattack

Jag sa åt Hampus att vi skulle gå å fika, så han satte sig på en stol i köket. Jag hinner bara gå fram och öppna kylskåpet, ta fram tre grejer och vända mig om så ser jag att han har ställt sig upp på bordet. På en sekund hinner han ta tag i lampan och svingar den mot mig. Jag står för långt bort för att bli träffad av lampan men Hampus räknade nog inte med returen han fick i ansiktet!

Två snabba steg bakåt å så håller han på att tippa rakt bakåt fran köksbordet. Tur att man har reflexer som en katt ibland. Fyfan va rädd jag vart! De kan ja lova att lilleman också blev! Så nu har han en liten krigsskada under ena ögat där lampan hittade av :( Jag är nästan fortfarande skakig efter dedär... usch! Tur att jag hann fånga honom iaf.
 

Mammas busstjärna nr.1


Inte nu..

Två minuter på telefon så känns hela dagen åt skogen. Sjukt missnöjd nu alltså. Hade tänkt fara in till stan och göra en massa ärenden inför helgen, men ikket. Jag blir så less. Skulle fara och inhandla allt till Hampus kalas på Söndag men jag får väl baka som ett mongo på Lördag istället då. Passar riktigt bra nu att Älski ska till Sthlm och köpa en till bil.. suck.. Jag är inte taggad.

Har inte tid med det här men idag blev det en sitta på röven-dag. Inte nöjd. Blääää

Naglar imorgon iaf så de blir kul :)

Waka waka!



I Love It! ♥
(Lyssnar sönder!)


Skål igen då!

Igår var hur kul som helst! ^^ God middag (tacogratäng) massor med gott att dricka och bastu på det! ;) Vi hade en kanonkväll och hoppas att den fortsätter ikväll ;) Inte så farligt bakis idag ändå, vi har lekt med Hampus medans pappa var på jobbet och sen var vi tvugna att ta en till tripp på bolaget. De tog visst slut igår ;P

Underbar helg ♥

Musiken är på för fullt och nu måste jag sminka mig.. Skål då!

Skål då! ;) är hos camilla över helgen. Jä...

foto0430 (MMS)

Skål då! ;) är hos camilla över helgen. Jävligt härligt! :)


"Mamma....mamma kom..... Mammaaa! Mamma.."...

foto0425 (MMS)

"Mamma....mamma kom..... Mammaaa! Mamma.." han låg visst i lådan :] hihi


Jag vill också ha fina naglar!

Nejje.. kanske man ska ta å fixa sina egna naglar nångång? Högerhanden känns sådär måttligt dryg att göra själv men jag måste väl försöka iaf..? Annars har ju alla försutom jag fina naglar till helgen! De går ikket serru! ZzzzZzzz..


Naglar

Nu har äntligen Hampus fått börja på dagis igen efter sommaruppehållet, så nu har jag nästan all tid i världen att göra naglar den här veckan. Veckan därpå har jag andra grejer för mig och kommer bara ha tid på kvällar.

Priserna som gäller än är:
Fransk förlängning: 350:-
Naturlig förlängning: 300:-
Fransk förstärkning: 250:.
Naturlig förstärkning: 200:-
Glasnaglar med dekorationer: 400:-
Dekorationer: 5:-/st

För att boka tid:
Ring mig på: 070-5801454
Maila: [email protected]
eller skriv helt enkelt här på bloggen.

Jag gör naglar i Rödåsel, Tavelsjö och Umeå. Så tar du dig inte ut till skogen kan jag komma in till stan.



Uppdatering:
Jag har nya priser och ny lokal.
Håller numera till på Ö Ersboda.
Maila eller ring gärna ang priser.

Fler leggings på Cloey.se



Cloey.se såklart ;)


Shoppat mer ^^


Rut m.fl. 159:-

Jag ville inte ha något som fanns i min garderob på min kusins bröllop så jag for in till stan dagen innan och köpte den här söta klänningen :] Supersöt och inte alls jag haha :P Men de vart typ kanon ändå :) 

"Wao, den där kommer vi aldrig mer få se på dig va?" haha :P


Shoppat



Leggings från Nelly. 69:- på REAn.
Hade beställt en topp också men dom hade tydligen fel på lagersaldot så den fanns inte.
:( Riktigt tråkigt eftersom de va den jag var mest peppad på..


Norgefrämmande igen

Yes fick veta idag att vi får mer besök från Norge :) Riktigt kul ska det bli! längtar tills man får se Linns lilla tös Hanna :] Nu gjorde jag iaf ett ryck och klippte gräsmattan på framsidan. "Fort gjort" tänkte jag, haha. De tog ungefär hundra år kändes det som. Gräset hade hunnit bli sjukt långt så det gick knappt att klippa på vissa ställen och jag fick tömma uppsammlaren ett Antal gånger. Gick inte snabare av att Hampus också ville vara duktig och hjälpa till och styra gräsklipparen :] hihi Tror han önskar sig en egen när han fyller år ;)

När vi är hos mormor så går han alltid över till grannen och snor Junis gräsklippare. Lilltjuven ^^ hihi

RSS 2.0