Julklappar

I år fick jag inte det vanliga presentkortet från Make Up Store eftersom jag och bror inte orkade köpa julklappat åt varandra. Blir nog mycket att köpa till alla barnen nu. Men jag fick ändå några godingar från MUS ändå! ^^

Av min kära sambo fick jag en Vit Cake eyeliner!
Den kommer jag nog ha mycket skoj med ^^


En ny burk Loose Powder behövdes eftersom min är snaaaart slut!
Av mamma.

Fick även ett presentkort på min favorit-frisörsalong Attityd, en låda choklad, pengar, pengar, gele från bio sculpture, rosa hörlurar, å lite mer smått å gott.

Sen börja jag och mamma snacka om en Norge-resa. Så vi kanske sätter oss på tåget och drar dit på stor-kalas i början av januari! Spännande!

Julen

Varför fortsätter man att äta när man ändå är tokmätt? galet va mycket man trycker i sig på jul! haha Hampus är helnöjd över sina julklappar. Bilar, bilbana, tågbana, bilgarage, bilfilm.. ja det var en hel del bilar om vi säger så! :P Sjukt nöjd. Jag är också nöjd som vanligt. Har egentligen inte så mycket mer att säga men det var en toppenjul :) Har haft Räkan här hela helgen också för hon orkar inte med alla 4 busungar på andra sidan gatan :P

Nu väntar en vecka med massa nagelfix. Jag fick bland annat en bra kallender av mamma som jag kan skriva upp alla mina nagelbokningar i. Olönt att göra det i mobilen när man ändå inte kan kika på det samtidigt som man pratar med en kund :P Så et kommer nog gå lite smidigare nu.

Måste beställa hem mer geler nu igen också. Har typ hur mycket som helst att göra nu i veckan. Papper som ska lämnas in till ams, mail som ska skickas, massor med jobb på cloey.se och massa nagelkunder.

Trött som en gnu är jag nu, och ska bara glo på tv ett tag till innan jag går upp å myser med lilleman som ligger och snarkar :)

Hoppas ni alla har haft en bra julafton.
Är ni sugna på naglar innan nyår finns det nån enstaka tid kvar.

God Jul på er! Nu är vi äntligen på rullan...

foto0548 (MMS)

God Jul på er! Nu är vi äntligen på rullande väg! ^^ bilresan till vännäs började med soppatorks utanför lägenheten :/ hoppas alla har en riktigt bra jul! :)


Dagens händelser

Idag läma jag Hampus på dagis, gick hem och gjorde naglar, sen tillbaka för att hämta Hampus på dagis igen. Vi har  hunnit se klart en film som vi börja på igår och efter de vart de Walle, samt käkat köttbullar, makaroner och grönsaker. Nu håller tokpojken på att mata Ayla (hunden) = hundmat över hela köket. Han börjar med att kasta en och en på golvet och övergår sen till en näve i taget så att Ayla inte hinner med att äta upp all mat.

Vart toktrött efter maten och vill helst bara gå och sova men jag hade tänkt baka lite julgodis innan dagen är slut. Hur ska jag orka det? :/ ZzzZzz. Fryser gör jag också! Vars är julstämningen..?

Internet-trassel

Lilla historian om vårat internet-trassel.
Jag for till The Phonehouse och skulle köpa ett mobilt bredband. Gick super och jag frågade minst tre gånger om det var fri surf och en fast månadskostnad. Ja! självklart vare det sa han alla gånger. Far hem och får det att fungera direkt. Nöjd och glad i två dagar innan jag far hem till mamma och Camilla ringer och frågar varför det inte funkar att koppla upp sig på nätet. SUCK. Lite kunde jag göra från Tavelsjö så efter helgen skulle jag kolla upp detdär och ringer kundtjänst för att kolla upp vad felet är.

Killen i telefonen är till en början lika förvånad som jag att det itne funkar och ber mig om och om igen att dröja kvar i telefonen (drygt). Tillslut säger han att vårat simkort är spärrat för att dom inte hade nån kreditupplysning på mig..?! Jag fattar ingenting och frågar varför dom kommer på att dom ska ha det efter några dagar? "Ja, jag ser här att du har en räkning på 8816:- som vi gärna vill att du betalar innan du får använda ditt internet nå mer"

1000 frågor senare så kommer vi fram till att jag inte alls hade fri surf utan var tvungen att betala för allt jag gick in på. Han sa att om man ladda upp Aftonbladet kosta det ca 30-40:- med det jag hade fått från The Phonehouse. Det är nog så långt ifrån fri surf man kan komma tycker jag.
Lite kunde killen i telefonen göra för mig då och tyckte att jag skulle snacka med han jag köpt det av istället.

Dom hade självklart inte öppet på en Söndag, så jag fick vänta en dag till för att fixa allt. Måndag morgon far jag dit och han sa direkt att de var hans fel och att han skulle fixa det och att vårat internet skulle funka dagen efter. Nöjd men ändå onöjd över att en till dag utan internet far jag hem och dagen efter provar jag om det funkar. Självklart INTE! Försöker ringa The Phonehouse kundtjänst och får höra på nån snuskigt kass hissmusik i 15 minuter utan att veta vilket kö-nr jag har eller nåt. Irriterad som, jag vet inte vad far vi istället ner på stan igen och löser problemet.
Den här gången fick jag ett extra simkort som funka i tre dagar eftersom jag inte hade tänkt vänta en enda dag till på nånting jag köpt för en vecka sedan.

Sjukt jobbigt, men nu funkar allt som det ska iaf! ^^

Lördagen på krogen

Jag är på tok för lat att lägga in bilderna från kameran på datorn ikväll så ni får nöja er med lite vimmelbilder från Cover Club.


Stefan & Kim

Lina, Jag, Stefan & Ulrika


Victor & Ronny


Finn 5 fel på scenen

Helt galen kväll (igen.. som alltid kanske man kan säga).
Nu är det väl bara att tagga nyår istället, men det är helt oplanerat än
så länge.

Kul runda på stan.. Han va jättetrött!

foto0544 (MMS)

Kul runda på stan.. Han va jättetrött!


Hampus hjälper till att klä granen.. för f...

foto0543 (MMS)

Hampus hjälper till att klä granen.. för första gången får han göra som han vill :P


Just nu är jag lagomt glad på killen som f...

Just nu är jag lagomt glad på killen som fixa vårat mobila internet. Suck att folk inte bara kan göra rätt från början?! Vi kunde inte koppa upp oss på nätet så jag ringde kundservice å fick snacka med nån där.. Lång historia kort så har vi fåt helt fel abonemang och har nu fått våra simkort spärrade och har en räkning på 8806:- känner verkligen peppen att gå och reda ut allt.. ! :/ det skulle kosta oss 249:- i månaden med fri surf, istället betalar vi en jäkla massa för allt vi surfar. Han sa att de kostade sådär 30-40:- att bara gå in på aftonbladet..


Lååånga fransar!

Nya fransar på shoppen - www.cloey.se
99:- paret.

Yeay internet!

Idag kom droppen som fick glaset att rinna över. Jag hade varit utan internet på tok för länge! så jag packa mig ner på stan och fixa nytt, till både mig och Camilla! Så nu överlever vi igen!

Helgen vart både lugn och jätteparty! Fredagen spenderade jag hemma hos mor i Tavelsjö med Hampus så Ronny kunde skruva i bilen. På kvällen for jag dock hem till stan och tog nåt glas vin och försökte spöa Camilla på Wii :P Lördag vart totalkalas! En trevlig kväll med tjejerna på Cover som vi absolut ska göra om snart!

Nu har jag en liten kille som inte alls vill sova :/ Han sov dåligt inatt och sov länge på morgonen istället = ingen nap på dagis.. så han tog en när han kom hem istället, suck.. så nu är vi bara grinig och piggelin..

"Mamma... Mammaa.. Mammaa.... Mammaaaaaa..?"
-Gå och lägg dig Hampus.
"Mamma!"

Knasunge :]

Nya naglar!



Glittertippar



Vit fransk manikyr med dekoration.

Nu har jag även svart gele hemma som blir riktigt läcker att lägga på tipparna :)
Mer gele är på väg hem, så alla som vill ha julfina naglar får gärna börja boka tid :)

070-5801454
[email protected]

RSS 2.0