Veckans nageltips!

 


Många av er kanske använder en poleringfil på era naglar för att bland annat få bort ränder som går över nageln samt att få den blank och fin. Men många vet inte att man inte får använda slipsidan på filen mer än var 8e vecka! Det är nog mest troligt därför era naglar skivar sig för er som polerar ofta. Så känner ni att ni måste polera naglarna hoppa då över de första stegen på filen och kör bara med den sista.


Så vad tycker ni om min nya kategori Naglar? ^^


En i varje färg

Igår fick vi äntligen prova på materialet som vi förhoppningsvis kommer att jobba med i framtiden! Vi fick göra våran första naturliga förlängning, och det gick jättebra. Eller jag är så feg så jag tog alltid på tok för lite gele på penseln men de rättades till idag då vi fick prova på en fransk förlängning och en färgad. Mycket roligt! Vi avslutade sen dagen med det enklaste, en naturlig förstärkning. Den rockade jag! Ett mycket bra avslut på dagen. Jag behövde inte ens fila B) haha

Eftersom vi övar på varandra (jag och en till tjej som går kursen) så har vi nu mycket fina naglar med en av varje :P Undra om det var imorgon vi skulle prova lösa upp naglarna och ta bort dem? :P höhö. Kan behövas.

Till alla er som vill sitta provkanin så har jag tyvärr platserna fyllda för torsdag och fredag som vi skulle skaffa frivilliga för, men lugn ba lugn de kommer fler gånger. Sen kommer jag även att göra billiga naglar under praktiken.

Nu är jag sjukt trött efter en hel dag med naglar och en halv med lilleman som är sjuk igen :( 40 graders feber Igen! Lite less.. min stackars lilleman får då aldrig vara frisk. :( huhu.

Nattinatt!

Helg

Idag hade vi nästan bara en genomgång av manikyren igen, fast vi hade spa manikyr så det va lite fler grejer att göra. Alltid bra att göra allt en gång till också. Dock inte så svårt när vi redan hade så fina och fixade naglar från i förrgår :P

Nu har vi tagit helg och kursen fortsätter på Måndag igen. Då ska vi börja med allt det roliga! Vi komer börja med att förstärka naglarna och när vi kan de så kör vi förlägningar ;)

Jag ska nog ta ett litet blogguppehåll i några dagar. Känner mig bara trött och less på i stort sett allt. Så nu tar jag helt enkelt helg från livet också..

Trevlig midsommar på er.

Hampus fick sig en kompis när vi va på lyc...

foto0365 (MMS)

Hampus fick sig en kompis när vi va på lycksele djurpark :] han fick dock inte följa med hem och leka :P


Dagens lektion: Manikyr

Idag har vi haft genomgång av manikyr å sen fick vi prova på varandra. Måste ju säga att de är rätt slappt dehär, bara sitta där och njuta av en manikyr och handmassage halva tiden är ju inte helt fel. Efter lunchen så fick vi även prova på ett paraffinbad och det var underbart! Jag ska absolut köpa in grejer så att man kan erbjuda det sen när vi är klara med kursen. Man vet nog inte vad man missar förens man provar det en gång. daah? Jag trodde inte att det skulle vara nån big deal men det var U n d e r b a r t !
Händerna har nog aldrig varit så här mjuka och lena, möjligtvis då jag föddes men aldrig efter det! Haha ^^

Imorgon övergår vi till fötterna och dags för en pedikyr. Jag har absolut inte fotfobi eller nåt sånt "kul" men jag gillar därimot inte mina egna fötter. Hatobjektet nr 1. Men det ska bli riktigt kul att få börja med det imorgon men jag längtar mer tills nästa vecka då vi börjar göra naglar!

Idag medans paraffinet skulle smälta så satt vi och bläddra i några nageltidningar som Anki hade där. Mängda med inspiration fanns där och jag måste bara börja prenumerera på den. Naglar i Norden hetter den iaf. HÄR kan ni läsa mer.


Sol och fint - Första dagen

Uppe med tuppen idag. Inte speciellt pigg men glad iaf ^^ Sminket är på så nu ska jag ta och fixa håret å sen få i mig nån frukost så inte magen börjar kurra innan lunch :P Ska som vanligt åka in med Älski och jag kommer förhoppningsvis vara där i god tid så jag hinner posta några paket innan.

Ser ut att bli soligt och fint idag! ^^ *peppar  peppar* Hoppas solen börjat ta med sig lite värme nu också! Ha en toppendag allihopa! ♥

Idag börjar min nagelkurs ifall nån av er har missat tjatet om det!
haha

Imorgon gäller det!

Imorgon gäller det. Första dagen på Nagelkursen och jag är supertaggad! Kan in te vänta och se vad vi kommer att få för roliga grejer. Jag kommer vara som ett litet barn på julafton, en väldigt dyr julafton men ändå ;) haha

Önska mig lycka till! ;)
Nattinatt!

Ont i magen

Egentligen har jag en miljon saker att göra. Jag måste packa upp alla kläder ur lådorna och packa om allt som förhoppningsvis ska fotas i veckan som kommer. Sen hade det varit kul att fixa till naglarna innan kursen imorgon! Så att man inte kommer dit med de fulaste naglarna i stan typ?! braa.. Nu ska iaf lilleman isäng och sen får vi se vad som hinns/ids göras.

Ont i magen.. suck..

Inte så pigg och glad..

Sista dagen innan helgen och jag är heelt slut! Jag är så trött att ögonen blö typ! Hoppas verkligen att mamma kan komma hit en sväng och leka med lilleman så ja få vila ett tag.. ZzzZzzZzz..


Vill till ikea

Sitter här vid datorn och ugglar. Kikar runt lite på Ikeas hemsida, försöker hitta något vettigt bord. Kan ju inte sitta och göra naglar på folk vid ett köksbord, eller går gåre väl alltid men de kan ju vara skönt att slippa ligga över bordet eller sitta på kanten. Jag vet inte hur pass djupt bordet ska vara för att man ska kunna sitta bekvämt men jag har fastnat lite för en del grejer nu. Först tänkte jag bygga ihop ett bord själv med bland annat de här två bordsbenen..


Ett rött ben med förvaring på ena sidan och svarta ben på andra sidan toppad med en svart bordsskiva. Det lilla kalaset skulle hamna på kring 680:- men då hittade jag ett annat bord som egentligen är ett databord..

Bordet heter Micke och är i färgen svartbrun/vit vilket jag tycker är snyggast. 699:- gick det på och jag vart absolut sugen.. Så när far vi till Ikea så ja kan bestämma mig där? :)


Minx nails



Minx nails - absolut nått som jag ska lära mig!
Nån som är sugen? :P

Helgen är snart slut! ^^
YEAY


Middag och naglar

Hejba. Verkar som att vi ska ha middag här ikväll så jag fick just en miljon andra grejer att göra än de jag hade tänkt hålla på med idag. :P Nu måste ja städa, duscha å laga mat istället. Men de blir kanon :) Det ska väl hända nåt trevligt den här helgen så jag inte sitter här i tre dagar och bara önskar att den är över! höhö.

Till alla er som vill vara provkanin till naglar så kommer ja skriva här i bloggen när jag är redo att börja prova på folk. Kursen börjar nu på Måndag och jag antar att vi ska gå igenom massa "teori" först :P Så håll utkik i bloggen!

Musik på och sätt igång å jobba! ;)

Hoppas

Nu ska jag ta och hoppa isäng! Hoppas att helgen går snabbt så att det blir Måndag snart. Tror aldrig att jag skulle längta så här mycket till en måndag! haha helt sjukt. Spännande ska det bli.. Jag kommer inte att kunna sova inatt bara för att jag är så peppad. Det finns nog ingen gräns på hur peppad jag kan bli över något men det här tar nog något sorts rekord iaf! ;P Det enda som skulle kunna toppa det här är nog en miljonvinst på lotto eller make up stores sminkkurs ;)

Massor att ta tag i imorgon. Så det är bäst att jag passar på å tittar upp i taket och försöker slappna av nu.. (helt omöjligt!) haha

Nattinatt! ♥

Hemliga planen

Nu kan jag säkert medela att nu på Måndag börjar jag en Nagelkurs. Jag har velat gå den kursen hur länge som helst och har alltid själv haft långa naglar och gillar att pyssla med naglarna. Men nu ska jag alltså få gå kursen och lära mig att förlänga naglar! Kommer bli sjukt kul!



Sinnes vad jag har längtat! Så sommaren är räddad. Jag har det jag gör nu. Hör av er om ni vill sitta provkanin och jag vet att de är ett antal av er där ute som vill det. Så först till kvarn! ;)


skitdag?

Frukost? Göra nånting av dagen? Jag sitter ju fan ba här å gör mest ingenting. Jag vill att min dumma skrivare ska funka! Skitsak! :(

Varje gång

Varför dör alltid batterierna i kameran när man ska fota nånting?
Alltid!


ready, set, GO!

Jag är så taggad att jag tror jag dör!
På Måndag börjar det. Jag har varit redo för det här
i hur många år som helst känns det som!

Ä N T L I G E N


Nyheter!


WWW.CLOEY.SE


Soligt

Sommar och sol ute? Det är sol iaf men jag har itne vågat mig ut för att kolla temeraturen än. Mamma tyckte att jag skulle komma och hjälpa hemma i jordgubbslandet idag, så hjälper hon mig imorgon. Så nu sitter jag och funderar på om det är värt att cykla dit för det. Ska iaf ta och göra nån mumsig frukost först! Smoothie? :)

Testat: Natuvive Body scrub


Jag har testat Natu Vives Body Scrub som har en härlig doft av granatäpple.
Den var underbar. Hela jag luktar verkligen gott nu och huden vart mjuk och len.

Helt klart en värd produkt i sommar! 

Pris: 109:- på apoteket


Hemliga planer på G

Jag har en hemlig plan på G och jag är så
sinnessjukt jävla taggad att jag håller på att dö!
Nästa vecka smäller det!!!


En dag på Djurparken

Smart som jag alltid är så hade jag totalt glömt bort att det var IDAG Hampus skulle få fara till Lycksele Djurpark med alla dagmammorna och ungarna. Älski ringde mig kl 08.30 och sa något i stil med "vafan kunde du inte ha sagt att de va idag dom skulle fara till Lycksele för? nu va ja ju tvungen att åka hem å hämta mer kläder!" Nyvaken som jag var och fattade knappt nånting så fick ja typ ur mig "när åker dom då?"

Klockan 09.00 skulle bussen gå från bygdegården. Snabbt som attan ringde jag upp mamma eftersom hon också ville hänga med dit så hade vi tänkt ta bilen. Det var iaf så vi ville ha det men hon hade självklart inte tid idag så ja ringde till bygdegården och fråga om de fanns nån plats kvar på bussen å se på fan de fanns det!

Så jag hade ca 20 minuter på mig att hoppa upp ur sängen, hitta kläder och klä på mig, gå på toa å dra en kam genom håret å så lite mascara såklart. å sen cykla 1,5 km som ett jävla djur för att hinna med. När jag väl kom fram och såg att bussen fortfarande stog där så mådde jag rent utav Dåligt! Jag kan lova att jag behövde den där 1½ timmes färden på bussen för att varva ner.. Braa kondis Kinn?

När vi kom fram så skulle vi käka lunch (min frukost) Dom hade beställt Pizza åt hela gänget (braaa frukost?!) som vi satt å käkade inne på djurparken. Sen var det full rulla bland djuren. Klappa kaniner, marsvin, getter och kolla på hönor och tuppar. Ponnyridning. Hampus sprang omkring som en liten vild en! :] Så mycket att titta på och så lite tid!
Sen fick vi åka tåget runt djurparken, å det stannade två gånger. En gång hos myskoxarna och en gång hos björnarna och vargarna! :) Förutom alla smådjur som man fick klappa å ta på så var nog Nalle en stor favorit att se på :) Efter tågturen gick vi vidare till Lyckoland där det fanns en massa karuseller och klätterbanor osv. Dags för en massa bus och mellis. Hampus åt ett halvt kex till mellis. Han hade nog inte tid med annat.

Väl på bussen hem tog det ca 2 minuter för Hampus att totaldecka och sov hela vägen hem! Jag kommer vara helt Död imorgon efter rundturen uppe på den gigantiska klätterbanan. Träningsverk oja!

De få bilder ja hann ta med mobilen kommer väl upp nån dag..
Nu ska ja hoppa isäng!
Nattinatt ♥

Så här trött är vi efter en dag på lycksel...

foto0367 (MMS)

Så här trött är vi efter en dag på lycksele djurpark. Sitter på bussen hem nu.


Ingen bio ikväll

Nope de vart ingen bio ikväll som planerat. Eller det var tydligen inte så planerat. ? äsch skit samma. Vi skulle iaf gå på förhandsvisningen av "I min vildaste fantasi" Så det var bara ett par gratisbiljetter som försvann där. Skulle ha varit kul att göra nånting annat än att sitta hemma men vi får nöja oss med filmmys här i soffan istället. Trots allt är ju soffan här hemma en miljon gånger skönare än stolarna på filmstaden :P suck..



Aja de komemr fler tillfällen!

Dock är det en film som jag aldrig skulle betala för att gå och se på bio.
Så lite synd äre det väl att vi missar den.

 


Högt upp på min önskelista just nu


145:-

Jag måste införskaffa en Vit Cake eyeliner till min sminkväska! ^^
Mot Make up store! ♥


Nu har vi nyss kommit hem från mamma. Hon...

Nu har vi nyss kommit hem från mamma. Hon fyllde år idag! :) så vi va dit på middag och tårta. Hampus lekte som en vilde med Jens och sen med Bosse, han är så deckad som man kan bli nu ;) vi håller tummarna för en lugn natt :P Nattinatt


Tidig morgon.

Uppe med tuppen. Hampus väckte mig vid 5 tiden, vilket egentligen är sovmorgon om man jämför när han brukar börja leva om :P Nu har vi iaf ätit frukost och det var superkul att mata vovven med flingor! :P Igår var han jätterädd för hunden men när han insåg att hon skulle stanna här så gick det över ganska snabbt. Tur de! :)

Och tur man har ett stort vardagsrum som man kan kasta boll i! ^^ Superkul!

Nu ska jag nog snart ta å hoppa in i duschen och göra mig klar för att gå ut å leka. Sen blir det att fara till Tavelsjö, hämta ut ett paket och hämta upp Filippa å sen mot stan! :) Vi har nästan ingen mat alls hemma vilket jag tycker är skiitdrygt! Man vill ju ha lite att välja på inte måsta ta det som finns.

Hur många är bakis idag?
Inte jag för ovanlighetens skull ^^

Skumpa

Nu ska vi ta och hoppa isäng efter en helmysig lördagskväll med lite skumpa ;) Ska ta och gå ut med lillvovven nu först. Vi är hundvakt till lilla Elsa :] Mys. Jag längtar tills vi har en egen liten pälsbolle som kan mysa oss i soffan :]

Nattinatt


Go Summer!



www.cloey.se


Sjukhuset igen.

Igår skulle vi fara in till stan och göra lite ärenden. Det slutade dock med några timmar på sjukan istället. Jag har haft en uppsvullnad under tungan i ca 2-3 månader om inte längre. Det har varit sjukt irriterande eftersom man helst bara vill spotta ut den men de går ju inte.. !

Så jag skulle få komma in till vårdcentralen så dom skulle kolla upp vare var för något. Läkaren jag fick lyssnade inte alls på vad jag sa vilket också var sjukt irriterande.

Läkaren: Jaha så ja hörde att du ha några små blåsor i munnen?
Jag: njae inte direkt.. ja tror inte vi kan kalla det så, det är iaf EN blåsa som är STOR.
Läkaren: Hur länge har du haft dehär små blåsorna då?
Jag: små? EN STOR.
Läkaren: jaha.. får ja se längst bak i halsen?
Jag: okej men det är inte där DEN är..

Han kollar runt ett tag och säger tillslut "nä jag ser inget.. "

Jag: Du kollar på Fel ställe, den är under tungan!
Läkaren: Så du har inte på nåt fler ställe?
*Gapar, pekar och visar*
Läkaren tappa hakan och det var väldigt svårt att hålla sig för skratt..!

Hur som helst så vågade han inte göra mycket mer än att ringa sjukhuset och skicka dit mig diiiirekt.Vi behövde inte vänta speciellt länge eftersom dom var väldigt intresserade att undersöka vad det egentligen var för något som jag hade där. Fick träffa en läkare och en studerande inne på ett rum, dom kännde och klämmde och fråga tusen frågor om allt och ingenting, sen ringde dom en annan läkare som gjorde likadant. Samma sak om å om igen. Sen lokalbedöva han under tungan och jag fick lägga mig ner.. han peta å greja på lite till å sa sen

"Kan jag få en sax"

Kort och gott nu så slutade det med att han klippte bort den. Det var väldigt obehagligt även fast ja inte kännde nånting. Men allt gick så snabbt men tog ändå ett jävla tag och sen fick man bara vänta sig lite smärta när bedövningen släppte. Men det drack ja bort igår kväll hos mamma.

Klicka inte på bilden nedan om du är känslig för äckliga saker. BLÄÄ



Där är iaf grejen som han klippe bort på några minuter. Den är rätt liten på bilden jämfört med vad den var nån timme innan kortet togs. Jag hoppas verkligen att den inte kommer tillbaka!

Det var inte så jag hade tänkt mig en shoppingdag på stan kan ja lova!

Hej bloggen. Då har vi varit på sjukan ige...

Hej bloggen. Då har vi varit på sjukan igen. Äckliga bilder och hela storyn kommer sen. Nu ska vi hem till mamma och käka kinamat. hörs sen! :)


Ledigt med fullt upp

Hampus va en liten rackarunge inatt och ville inte alls sova. Tror jag kolla på klockan en miljon gånger inatt men 4.13 va ngo sista gången innan gubbarna klev upp vid 7.. Va länge man fick sova? Nä tur dom höll på nere i källaren så jag fick sova lite längre :) Sen vare bara att kliva upp och tvätta bilen, käka lunch, slänga isäng Hampus för en nap och börja klippa gräsmattan på framsidan (nu är det bara backen och kullen kvar yeay). Sen hann vi till och med duscha innan lilleman vakna igen och efter det bar det av till Vännäs för lite studentfirande :)

Ronnys yngsta bror tog studenten idag och de firade vi med smörgåstårta, jordgubbstårta och kakor ^^ smaskens kan ja lova! Så efter en trevlig dag i Vännäs så for vi hem och Älski somnade som en klubbad på soffan medans Hampus satt på hans mage och åt en macka. :] Pappa är mysig även när han sover hihi.

Vad ska man hitta på ikväll då? Olja in bordet kanske? Om nu Älski har tänkt vakna snart och hjälpa mig bära ut det..? Ja vi ser väl, annars lär det bli tv + städning som vanligt. Jag har legobitar fulla köket haha.

Vad har ni gjort en fin och solig dag som denna? :)

Mycket gräs

Vi som tyckte att tomten inte var så stor till huset. Jag tror vi ångrar oss rätt mycket ang det nu när vi måste klippa allt gräs! Det tar ju aldrig slut och växer som attan.

Nu ska vi fortsätta se på smallville ^^
Nattinatt

Önskar att jag höll i en kamera!

Naaw. Lilleman är ju bara föör söt! :] Han vaknade nu när vi satt och såg på tv å kom bärandes på sin stora tiger som typ är lika stor som han själv! haha över axeln hängde den och han va helt ruffsig i håret! hahaha asså ja kan inte sluta skratta!! Älsklingsgubben :] Om ja ändå hann ta kort på det.

Vilket flyt

Hämtat lilleman, Lagat mat, tvättat av lilleman, diskat.. vad ska vi äta då egentligen. Hade varit trevligt om Älski ville ringa upp mig så jag får veta nånting.. mummel mummel.. :P Ikväll blire nog chill chill, dagmamman sa att Hampus har varit pigg å busig hela dagen och att han borde vara rätt trött ikväll :P = Filmtajm! woho! :)

Nån som har nån bra film på lager?

Allt blir bara halvgjort

Då ska man försöja vara duktig och få lite saker gjort här hemma men allt vart vara halvgjort. Jag började med att olja in sista utestolen och skulle försöka krångla ut bordet ur källaren sen men de va inte ens lönt att börja med då oljan tog slut. Så de sket sig ganska snabbt. Sen skulle ja ta bort gammla tvättlinan på torkvindan och sätta dit den nya. Skitkul att klädnyporna som satt kvar på gammla linan gick av i handen på en när man skulle ta bort dom.. Nice om man hade fått en plastbit i ögat lixom? :/ Sen är det ett mysterium för mig hur tanta har satt dit linan?! Knutar å helvete överallt. Man behöver ju bara 2 knutar? en i början av linan och en i slutet! inte 14 mitt i också.. haha. aja jag fick iaf upp den nya fina linan som vi köpte på Jula, men den räckte såklart intehela vägen fram. Så det blir nog en tripp in till stan och inhandla lite shit så allt blir klart innan sommaren är över! :P

Nu är jag less på att vara sjuk. Snorar som en ja vet inte vad, men myycket äre iaf! Sen har ja fått nån rackarns rethosta nu också. Typ killas i halsen hela tiden. Asdrygt. Snart ska jag iaf iväg och hämta lilleman ^^ Då har jag ju nån att leka med iaf :P


Sugen

Får man en ny sak så är man sjukt sugen på att göra om allt annat också. Satt och kika runt lite på ikeas hemsida nu och vart sugen på både en ny tvbänk och soffbord. Bordet vi har nu börjar bli slitet så jag skulle vilja byta ut det snart men Älski vill nog ha kvar det. :P


Soffbordet Expedit från ikea skulle jag inte tacka nej till ^^ Billigt vare också! 699:- Dock har jag lite svårt att bestämma mig över svartbrun/glas eller valnöt/glas. Nån som vill till ikea? ;) När far vi?

 


Ny tv - bilder



Ut med det gammla och in med det nya!



Vi fick köpa tvn av Snälla söta Lina :] Dom har ändå slagit på stort och köpt en sprillans ny tv. Nu fattas det bara en ruskigt snygg tv-bänk och att den dumma väggen blir målad nångång! Sen måste vi göra om allt på övervåningen så att vi kan sätta upp projektorn där uppe så slipper vi den snuskigt fula "duken" på väggen. Det Ska egentligen vara en ram på den också i svart = mycket snyggare än en jävla skiva på väggen, men eftersom rummet är förlitet går inte bilden att göra mindre.

Renovera på! ^^


Gäster och ny tv

Jenny och lille Hugo kom på besök idag. Riktigt trevligt å kul att dom fick se huset också. Man har dock gått den där rundturen några gånger nu.. hehe men man lessnar alldrig tror jag. ^^ Hoppas de nu bara att de inte tar 100 år till innan vi ses igen! Middag snart? ;) Vill gärna kunna sitta och hålla i lillemannen utan att snora ner han totalt också!

Min Lilleman soma som en stock ikväll, hoppas att han sover lika bra inatt som han har börjat göra nu de senaste nätterna *peppar peppar* Älski jobbar sent ikväll men kommer hem med en "ny" tv! å jag sitter här å småknaprar på chips. haha.

Kakmonsterkakor

För er som undrar så är det min duktiga kusin Sara som har bakat kakmonsterkakorna. ^^ Så jag ska fråga henne om receptet. Men jag tror det var choklad/banan-muffins med en dumlekola i. Blåa kokosflongor på och en halv rund kaka som mun. Ögonen var gjorda av vit och mörk choklad. Riktigt riktigt goda var dom! Men nästan för fina för att ätas.. men bara nästan hihi


Kakmonstret


Det vart en lugn kväll igår, några öl ...

Det vart en lugn kväll igår, några öl och grillat ;) Idag har vi haft det bra ute i solen och varit på auktion. Det fanns en hel del grejer som såg intressant ut men dom hade redan blivit sålda när vi kom dit. Bland annat en utmöbel grupp som jag vart sugen på.. Men vi får väll hitta nåt liknande kanske. Nu är det redan mat på G där nere och jag ligger å vilar. Ha en fortsatt trevlig helg! ^^


Kakmonsterkakor! ^^

foto0346 (MMS)

Kakmonsterkakor! ^^


And off we go! Hör och häpna vi är i tid o...

foto0345 (MMS)

And off we go! Hör och häpna vi är i tid och tillåmed tidiga för en gångs skull! ^^ ett snabbt litet stopp på affären så far vi till sara sen :)


Snart på G

Sminkad och klar ^^ Snart ska vi börja packa in i bilen! Måste dock göra nånting åt kaluffsen också :/ Varmvattnet tog btw slut efter ja hade halvduschat klart.. kul.. !

Fullt upp

Jag kommer att ha fullt upp idag! Nu ska vi packa ihop allt inför kvällen och göra iordning oss själva, hampus ska bada. Kl 13.00 ska vi vara hos min kusin och fira henne :) sen slutar Filippa jobbet vid två och ska iväg vid liiite innan 4, därimellan ska jag hinna sminka henne inför ett bröllop som hon ska på idag. Dagen avslutas med en tripp till Johan och Sannas nya hus där vi ska grilla och ha trevligt ikväll :) Kommer bli kanonbra.

Hoppas vädret håller idag. ^^
Som sagt fullt upp och snorigast i världen!


Uppe med tuppen idag. Lilleman sov hela na...

Uppe med tuppen idag. Lilleman sov hela natten i sin egen säng! ^^ sen kom han upp till oss ett tag innan han gick ner igen.. Då tyckte ja de lät som att han stog ute på bron och ropa men Älski sa att dörren va ju låst. Nu när ja kommer ner så står ytterdörren helt öppen! Haha måste ju ha varit en syn för dom som såg hampus på bron kl 6 på morgonen i pyjamas :] tokgubbe


Hampus - Bilder



Busungen i tvättkorgen efter en dag på dagis.. ja han är ju skitig nanting så varför inte? :P



Jag satt i telefon och Hampus ville störa å ta telefonen som vanligt men då gav jag
han kexpaketet å sa "gå å se på tv eller nånting" när jag hade pratat klart så var det
precis vad han hade gjort ^^ haha 


Vi är i stan och myser men johan och sanna...

foto0337 (MMS)

Vi är i stan och myser men johan och sannas lilltös! Myys! :]


TWILIGHT MOVIE NIGHT

Idag, 2 juni, släpps biljetterna till Twilight Movie Night



Tisdagen den 29 juni anordnar SF Bio och Nordisk Film TWILIGHT MOVIE NIGHT, en maratonvisning av TWILIGHT och NEW MOON som avslutas med den allra första publika visningen av ECLIPSE. I biljettpriset ingår lättare förtäring, popcorn och läsk. Under kvällen kommer vi också att bjuda på utlottningar och överraskningar.

Gå in på Filmstadens hemsida för att läsa mer om kvällen.

Nån som är taggad?!
J A A A A G !

 


Vi sitter ute i solen och äter mellis. Jor...

foto0325 (MMS)

Vi sitter ute i solen och äter mellis. Jordgubbar med grädde! ^^ nu måste vi på affären och hämta ut ett paket :)


Nya skor

För nån dag sen var jag in på skopunkten och skulle inhandla ett par sandaler.. ja kom ut med 3.. oops. Dom här svarta visste jag att ja ville ha! Så dom norpa jag direkt.
Sandal från Skopunkten.com
299:-

Sen hitta jag dehär vita också som gick på ynka 199:- så dom fick hänga med också..


Sandal från Skopunkten.com

199:-

Sen fanns de vita i turkost också å då kunde jag inte bestämma mig så de fick bli alla tre. De har ju ta 3 betala för 2 så då måste man ju nästan lixom :P


AAAAAJ

Har så ont i halsen och kroppen att jag vill ha sova tills det är över! :´( Hampus verkade lite grinig inatt men han va kry som en nötkärna imorse.

Asså varför får jag sockerdricka i fötterna heeela tiden??

Gonatt.

RSS 2.0