Nya lampor till lägenheten! Yeay! ^^

foto0532 (MMS)

Nya lampor till lägenheten! Yeay! ^^


Skitkul att vara utan internet :( det blir...

Skitkul att vara utan internet :( det blir iaf en trött, vit, rätt så händelselös helg. Ring/smsa om de är nåt.


Nu är det bara vänta och se då?

Jag ogillar verkligen sånna här grejer i livet, ni vet när allt går åt skogen och ingenting blir rätt. Jag kan inte ens sova, jag ha saknat ihjäl mig efter lilleman och nu när han ha varit här i några timmar så är jag redan less..? Jag har noll tålamod, ingen som helst ork och vill helst av allt bara ge med mig i allt han säger. Tur att jag har en förståeende sambo som kan ta tag i tjatfasonerna när hon märker att jag ger upp :/

Jag har sovit mellan 1-2 timmar/natt i över två veckor nu. Jag orkar inte hur länge som helst. Spelar ingen roll att jag somnar kl 6 på morgonen - kliver upp vid 07.30 håller igång heeela dagen - Jag kan ändå inte somna när jag väl går och lägger mig. Jag är så trött att jag mår dåligt och kan ändå inte sova.. Vars är det normalt?

Så nu har piller och tablett-hatande Kinn gått å köpt sånt ändå för att jag ska kunna sova inatt.. Såå.. hoppas att jag somnar inatt och vaknar imorgon!

Nattinatt. (Förhoppningsvis)

...Och där klev camilla upp. Jättekul att ...

...Och där klev camilla upp. Jättekul att jag inte ens har somnat när hon kliver upp. Tro mig, jag försöker sova! :( Det blir nog ett litet samtal till vårdcentralen om några timmar för så här kan ja fan inte ha det. 3e veckan utan sömn.. Vid sånna här tillfällen hatar jag allt.. :(


TjejkvällIgår var en toppenkväll! Malin fick leka taxichaufför och var snäll och  hämtade upp mig samt två andra tjejer innan vi for hem till henne och började förfesta med goda drinkar, shottar, chips, dipp, oliver, ölkorv, festaost, morötter, gurka och Singstar! Love it!

"Räcker det om man visslar i rätt ton?" haha

Galliano, blåbärssoppa och grädde!


Malin skickade mig ut i köket för att fixa shottarna.. Mitt ögonmått va lite ur balans tror jag :P oops. Sen fick vi lift av Hortan till Schlagerklubben. Lite väl tidigt men vi hade sjukt kul inne på Karaokebaren innan stället blev packat ^^ Galen kväll. Träffade sötCicci också.

Sjukt kul kväll tjejer! Det här gör vi om snart!

Tror jag mår oförskämt bra idag. Men jag vill gärna ha bakismat snart innan jag hungrar ihjäl :P


nytt i lägenheten.

Lite nytt i lägenheten. Inte nog med att hela lägenheten var nytapetserad när vi flytta in, (med ovanligt fina tapeter för att vara bostaden) så har vi idag fått en ny diskbänk och blandare i köket. I Januari ska vi få nytt golv på hela nedre våningen också, så vi är taggade.

vad blire ihelgen?

Upp å sen ner igen..

Går det lite upp så går det mer ner.
Saknar min lileman, längtar till helgen.
Har för mycket att göra så jag orkar inte.

Varför ska allt hända på en gång för? Såfort man ser ljuset efter all skit
så händer det alltid nånting annat. Hur kan det finnas så störda personer i världen.
En tripp till psyket är det som gäller för vissa. Det finns inte ord för hur arg jag är.

En sak som jag ska ta itu med är iaf att få hem mer gele så jag kan
göra naglar! Men nu ska jag nog gå å lägga mig i badet å lugna ner mig!

Spakväll ^^

foto0517 (MMS)

Spakväll ^^


RSS 2.0