Just do it.

Bloggen är en aningen ouppdaterad. Käns inte speciellt peppat längre. Det har hänt på tok för mycket nu. Flytt, företag, jobb, naglar, dagis, hund, sjukdommar å ungefär hundra andra saker. Man hinner knappt bli motiverad att göra klart en sak innan det dyker upp något annat.

Ihelgen som va hade vi sjukt kul. Lite väl mycket drickbart slank ner men vafan.. Nu verkar det ju bli en vit helg.. eller? Vi har hampus här hemma iaf, men med en vinare eller två i kylskåpet så blire nog annat än de hur som helst. Har lovar Hampus att vi ska se på filmen Bilar ihelgen. Vi har sett den ungefär 350 gånger. Ska passa på att springa över till affären och köpa popcorn tills ikväll innan jag hämtar busen på dagis!Motivation: noll..
Kan ingen bara komma hit å ge mig en käftsmäll så jag vaknar nångång?

Fest och besök från gbg!

Fest ikväll. Får se hur de går eftersom alla verkar ha annat för sig. Muppar.
Jag, Camilla och Johanna från gbg kommer iaf ha sjukt kul! SÅ DE SÅ! ^^

Nu måste ja hoppa in i duschen innan dom kommer hem så de inte blir kö, eller fullt i duschen..?

SKÅL!

Pingvinisar!

Pingvinisar!


Bästa presenten! :]

tomt hus igen

Nu känns det sådär sjukt igen. Ronny var just förbi och hämta upp Hampus. Helt tomt vart det. uscha. Hur ska jag ta mig igenom den här veckan då? Blir mycket städ, fix å trix här hemma innan inflyttningsfesten som blir ihelgen, även en del nagelfix inbokat. Har kvällar ledigt för er som är intresserade.

Nu ska jag klä på mig å traska över till kvatersvärden och gnälla om en miljon saker haha.

Glittertippar på naglarnaSåg nyss att jg fått ett mail med en bild på naglarna som jag gjorde förra veckan. Det vart en förstärning med glittertippar. Om det är någon som är sugen på glittertippar så har jag ungefär 35 olika glitterfärget att välja på. :)

Håller till på Ersboda.

En eller alla tops? ^^

foto0483 (MMS)

En eller alla tops? ^^


Mojito!


Okej det är Tisdag men och? ;P
MOJITO! ♥

Första natten

Första natten i nya lägenhten lär ju bli spännande. vi har inte gjort speciellt många knop efter släpvagnsfrakten förutom att jag byggde ihop nya Cloey.se hyllan medans Camilla snacka i telefonen :P enligt planering ska vi kliva upp kl 9 imorgon. "lycka till camilla" säger jag bara.
Sjukt lessen att min soffan är sjukt förstor för vårat vardagsrum även fast lägenheten är på 109 kvm.. ?! Men jag flyttade ju från ett sjukt stort hus (230 kvm) Så vad gör man.. ?

Tur jag slipper sova själv inatt iaf! ;) haha

RSS 2.0