Grönt är skönt!

I veckan gjorde jag bland annat dessa naglar.


Geléförlängning med Gröna glittertippar och Svarta blommor.
Somrigt, fräscht och snyggt! :)



Geléförstärkning med Lila glittertippar och svart handmålat Zebramönster.
Lite diskret färg men ändå så tufft.

Rosa Zebra?

Senaste glitternaglarna som jag gjorde förra veckan vart ett par Rosa tippar med Svart handmålat Zebra-mönster. Lagom somrigt ;) Gjorde av Bio Sculpture gelé, förstärkning på egen nagel.



Jag har inte så många bilder att lägga upp nu då många kunder bara ha velat ha en vit fransk förlängning. Men en rolig nyhet är iaf att företaget är nu reggat och heter Nail it! Mycket som pågår nu, ska fixa ny blogg, visitkort, rusta upp nya kontoret som ligger en trappa upp på Rådhusesplanaden 16B (mitt emot Mekka i Umeå), fixa skyltar så det går att hitta dit å ungefär en hundra andra grejer samtidigt som gubben bara är halvledig och lillemans dagis har sommarstängt.



Men det finns alltid tid för naglar! ^^
Ring, maila eller smsa: 0705801454
Har en gammal mail än så länge så ni får nöja er med [email protected]
Svarar jag inte på mobilen så lämna ett medelande så hör jag av mig så fort jag har tid.


Shopping när den är som bäst!

När man hittar riktiga REA-fynd blir man alltid lite sådär överlycklig imonbords :P Too Faced är ett sminkmärke som jag velat testa länge nu och jag är lite förvånad över att jag inte lyckats köpa hem någon av deras produkter fören nu. Wysteriias blogg fick jag det fin fina tipset att Pashion Cosmetics hade en löjligt bra REA på bland annat smink från just Too Faced, så jag passade på att klicka hem dessa godingar:

Too Faced - First Base 170:- 45:-

Too Faced - Girls Dig Pearls 210:- 53:-

Too Faced - Insurance Policy
395:- 99:-

 

Så istället för att betala 775+ frakt betalade jag bara 226:- med frakt ;P Längtar tills jag får paketet i lådan! :) Kom på att det var kanske dumt av mig att beställa det ut till skogen.. varför inte till stan? daah.. haha aja, den som väntar på något gott.. Väntar! :) Har en del andra paket som borde dyka ner i lådan vilken dag som helst nu också :)



RSS 2.0