Nya naglar


Marias nya naglar som jag gjorde igår :)
Mörkturkosa glittertippar med vita och svarta streck :)
Sitter och funderar lite på att göra Zebra-naglar i olika färger på mina egna naglar nu
när leopardnaglarna är dags att tas bort.

Rock it


Erbjudande: 49:- på H&M just nu (79:-)

För några dagar sedan så köpte jag Got2b´s nya Dry Shampoo och hårspray. Jag provade torrshampot dagen efter jag hade köpt det och det verkade funka helt okej. Dagen efter skulle jag få besök och insåg att jag hinner inte duscha innan dom kommer så ja skulle ta å testa produkten en gång till. Tar upp flaskan och ska skaka den.. Den va helt TOM! Inte en "droppe" fanns kvar i den! haha Som tur var så fick jag ut en ny eftersom jag hade kvar kvittot på H&M. Hoppas flaska nr två håller lite längre. Har provat den lite idag bara för att se om den är gone imorgon den också! :P

Den luktar jättegott med en fräch doft av citron. och verkar fungera helt okej på mitt hår som blir fett efter en dag. Så förhoppningsvis slipper jag tvätta håret lika ofta nu för de kan knappast vara bra för håret!

Tummen upp får den iaf!

Bjuris

Nu sitter vi i Bjurholm igen, jag å lilleman. Eller igen å igen, de va typ tusen år sedan vi var här sist. Fy på oss, ändring på det! Jag ska ta å bädda rent på madrassen så Hampus kan hoppa isäng efter han och morfar har sett klart på bilar filmen. När palten är nattad så ska jag ta tag i räkans päls. Hon ser ut som.. ja jag vet inte.. hon ser inte ut som en hund längre om vi säger så. Snarare ett litet hårigt monster. Ska försöka få en bra bild på eländet haha.

Nä full fart. Imorgon kommer gubben och hämtar oss här så vi kan fara hem och grilla :]
Vad händer annars i helgen?

Ny JeansjackaGjorde värsta kapet på stan för någonn dag sedan. En ny Jeansjacka från Only.
Den hade kostat 600:- och jag köpte den på rea för en ynka 50-lapp. :) Sjukt.
Prisvärt om inte annat ;) Jag är iaf nöjd, väldigt nöjd! :)

Sminkspegel - Ja tack!

Spegel med LED-belysning - 895:- på Jula


Nästa inköp kanske? Om jag får som jag vill ;P
Jag måste ha en vettig sminkspegel. Blir galen på de dåliga ljuset inne på toan och de ännu sämmre här inne i mitt rum. Dumt att ha ljuskällan bakom sig när man ska sminka.

Vad ska man hitta på idag då? Egentligen ska jag inte hitta på något att göra idag för jag har redan så sjukt mycket att göra idag men är omotiverad som rackarn. Dags att rycka upp sig kanske? Ja tack.

Kyckling/pasta-sallad till frukost nu iaf ;)

rÅsa pudel

Mammas lilla sjärna

Jag höll på att mer eller mindre dö när jag såg det här kortet på Sannas blogg! haha Min underbara sötnöt hittar då på en massa bus hela tiden  :) Han vart då en söt rosa pudel. thihi

Måndag.. igen.

Ja helgen vart lugna gatan den här gången. Vi avslutade den bra med barnkalas hos Millie :] Hampus somnade som en klubbad när vi satte oss i bilen på väg hem. Har betalat räkningar nu och insett att vi inte har nån frukost :( bra start på dagen/veckan..? Men det blir iaf en sväng på stan idag. Tråkigt att de är pissväder ute bara.

Jag på cover club förra helgen. :)

 

Har ett ton pappersarbete och fixa nu i veckan.. ge mig ork till det tack!


Ny bikiniNy bikini från H&M har inhandlats! ^^ 129:-

Jag fick en klubba! :] nöjd Kinn!!

foto0690 (MMS)

Jag fick en klubba! :] nöjd Kinn!!


RSS 2.0