Dålig uppdatering

Usch jag vet att jag har varit säämst på att uppdatera den här tråkiga bloggen. Helgen vart både rolig, sugig och sliten. Har en vecka kvar på pagelle innan jag återgår till annat. Hoppas verkligen att mina planer går i lås!

Nu dissar idag dethär igen för Älski har bakat en kladdkaka som vi ska gotta oss med i soffan nu ;)
Nattinatt!

Nyheter på shoppen

Vi har fått upp en del godingar på shoppens nail art kategori igen. Jag Älskar när vi får hem nya saker ^^ hihi Nu har vi fått hem flera söta pärlor, och striping tape. 

 
Söta 2mm runda pärlor med platt baksida, finns i färgerna: ljuslila och ljusgul
20st/ pack 19:-


Striping tape i 9 olika färger. En tunn tunn tape som du lätt klistrar fast på nageln
i önskat mönster. 45:-/ st


Frukost! Med jordgubbar! ^^

foto0317 (MMS)

Frukost! Med jordgubbar! ^^


Nu ligger jag äntligen i sängen efter en...

Nu ligger jag äntligen i sängen efter en sjukt trevlig kväll med brudarna! Vi gör om det här snart va? ;) jag och lena tog en promenad hem till henne efter filmen, de va mycket skönt med lite friskluft efter en hel dag inne dränkt i jobb. Imorgon kör vi igång med tjejkvällen så de är en miljon saker att göra.. Nattinatt, ja hoppas vi ses där! ^^


Mycket gjort, mycket kvar

Vi håller på att packa för fulla muggar inför tjejkvällen imorgon. Vi har även fått upp lite nytt på shoppen så gå in och kolla där! Nu ska jag hinna packa klart, hämta Hampus, duscha, sminka mig å sånt shit samt packa in allt i bilen (de som rymms) å vara i stan kl 7.. Starta paniken!

Tjejkväll i Umeå



Gå in HÄR för att läsa mer om kvällen och om hur du anmäler dig!


byebye dörren och öl ikväll

Som ni ser så började dagen med att Ronny körde sönder garaget. Såklart körde han inte in i dörren å pajja det på så vis. Utan puckot som har byggt dedär hade gjort väldens högsta tröskel som han skulle köra bilen över och fallfärdigt som de där lills så kallade "garaget" är så gav hela dörrkarmen vika och ena dörren flög lös. Fiint.

Igår var jag inte sugen på att göra nånting alls idag men nu verkar det som att det bär av mot umeå ändå, måste ju se Cicci på modevisningen! ^^ Efter de lör det nog bli nån öl eller tre också. Nu återstår bara planeringen över vars Älski ska va och vem som ska ta Hampus. Inte jag iaf :P höhö.

Och största frågan av dem alla: Vad ska jag ha på mig och ska jag sminka mig hemma eller hos Camilla?

Nån fler som ska ut och göra stan osäker ikväll? :)

Älski körde sönder garaget idag! Haha ja t...

foto0310 (MMS)

Älski körde söndet garaget idag! Haha ja trodde ja skulle dö av skratt! ^^ hampus vart dock jätterädd när dörren föll ner å allt..


Mot staden!

Nu ska jag sminka mig lite inför en tripp till stan. Vi ska äntligen inhandla en gräsklippare! och lite saft ;) höhö. Berättar mer om hur utplåningen gick sen. Nu ska ja snabba mig innan mamma kommer hit och börjar dagen med ett fett freakout för att jag inte är klar. :P

Verkar som att de blir en varm och solig dag idag också!
Vad händer ihelgen?

Jag ska köpa saft!

Fick ett litet tipps av Lina om 8 ben är 6 för många:

eeeuuw..! spraya fun light på dom, alltså saften..! funkar iallafall på myror, dom dör på fläcken! sen dess är jag lite skeptisk till att dricka det dock...

Så nu är det dags att sluta dricka den äckliga saften och börja spraya de på äckelkrypen istället! Moahahahhaa..!
Grannarna kommer ju tro att jag är cp som springer omkring med en saftflaska å häller lite här å där haha ^^


Gräsligt värre

Undra om det blir att införskaffa en gräsklippare och grästrimmer imorgon?
*hoppas hoppas*


ingenting på rätt plats

VARS ÄR MIN KAMERA?
SUCK..


8 ben är 6 för många

Ni som känner mig vet att jag absolut inte är något big fan av spindlar. Ni som inte känner mig, nu vet ni det. Jag rent utav hatar dom äckliga små krypen. Jag lovar att jag skulle bry mig mindre om en mördare än en spindel. Ett psyko har jag iaf en chans imot, han vågar jag slå.. spindlar därimot.. Jag kan inte ens dammsuga upp de lilla freaket! Fan vad jag hatar att känns dåhär. Det är en liten jävla insekt?!

Jag började rensa ur Hampus blivande sandlåda idag.. de va Fullt med spindlar överallt. Då gick ja till framsidan och skulle rensa ur rabatten på lite shit (läs mycket, med tanke på hur tanta som ägde huset innan behandla allt) å där vart det typ en miljon spindlar så till slut kunde jag inte sluta "hoppa till" såfort jag såg nånting röra sig oavsett om det var ett jävla grässtrå eller en insekt.

Kan ingen bara ge mig en gräsklippare så jag får kapa ner de här rackarns spindelparadiset nån gång?! Går man över gräsmattan så ser man alla spindlar som springer före en.. fyfan de kliar överallt bara jag tänker på det.

Så, någon som vet hur man blir av med en miljon spindlar förutom att göra så att hela huset mögglar ihop? Dör jag i sommar vet ni varför.

Sandlåda eller liten hage med dött gräs? ...

foto0304 (MMS)

Sandlåda eller liten hage med dött gräs? Haha. Bort ska gräset iaf! ^^


Sötnöt

Det vart visst lite för mysigt i soffan nyss. Jag och lilleman låg och såg på tv å så somnade han på min mage :] Mamma ringde just och sa att hon kunde hämta upp oss så att jag får hämta paketet på matboa. Såg nu att lilleman har dregglat på mig haha alldeles blött :P

Nu ska ja snabba mig att göra klart några paket innan hon kommer så jag får posta dem direkt!

Orkar inte

Naw jag önskar att jag hade orken till att lägga upp lite bilder men jag ids helt enkelt inte. Är inte alls taggad för en veckas jobb nu igen efter den här helgen. Den har varit allt annat än slapp. Krattat som en tok och plockat pinnar till häckrackaren. Inte dåligt att få en gratis häck inte ;) Mammas grannar i Tavelsjö klippte ner sina pilträd så vi kommer göra en pilhäck runt bakgården nu! :) Spännande grejer!

Nu vill jag lägga mig i soffan och dö tills imorgon!
Nattinatt på er!

Lilleman fick sig inte bara ett par nya sk...

foto0301 (MMS)

Lilleman fick sig inte bara ett par nya skor utan en hink med spade å kratta också! ^^ så nu är vi i sandlådan och inviger dem :)


Jäklar va vi jobbar på

Efter maten fick vi ett till ryck och började slipa upp utemöblerna och olja in dom. Vi vart dock inte klara med det är ju en dag imorgon också. Måste ha mer sandpapper. Så det kanske blir en trippe in till staden för att inhandla lite sånt, och helst ett par skor till lilleman! Ham har försökt gå omkring i mina gammla små tofflor som jag hade när jag var liten idag och det gick inte speciellt bra. Han tappade dom efter typ 5 steg å ställde sig å skrek "skon skon skon!"

Nej usch hopp isäng så man orkar ta sig ut i solen imorgon! ^^
Har ni ändrat färg än? Älski ser ut som en liten räka :] hihi

Nattinatt ♥


Sommar och sol

Idag har vi varit i tavelsjö och varit ute i solen hela långa dagen! Jäklar vad varmt det har varit. Ett tag var det nästan 30 grader varmt i skuggan. Vi höll på att binna upp. Så vi packa Hampus lilla pool och drog hem vid 3-4 tiden och här i Rödåsel fläktade det lite härligt iaf.

Nu efter ca 4 blåsor i händerns senare så är nästan hela framsidan av gården krattad. Jag kan inte sluta skratta över hur många gånger jag får psykbryt över tanten som vi köpte huset av. Hon var väldigt vänlig att lämna gräsmattan oklippt innan snön kom. Så nu får vi kratta bort ca 2 dm långt gammalt brunt gräs. suck.. Ett tag hade jag seriösa planer på att tända eld på gräsmattan och bränna ner den istället. Men efter det så gåre ju inte att gå på den :/

Nu ska jag göra ett jobbryck så att jag slipper sitta med det ikväll när vi ska se på film.

Vad har ni för kuliga planer ihelgen?


Sitter på jobbet och har just käkat lite s...

foto0300 (MMS)

Sitter på jobbet och har just käkat lite sallad :) kort dag idag så jag ska pysa hem med bussen kl 2. Mormor ska hämta upp lilleman på dagis och sen blir det nog middag där. Händer ihelgen då?


En kanonkväll

Då var kvällen avslutad. Jag är fortfarande sjukt mätt efter middagen. Grillat är gott! Oturligt nog så skulle det börja regna ikväll också. Tur att vi hade tak över grillen iaf. Kladdkakan vart lyckad och vi har hur mycket mat som helst kvar.. höhö matlådor is the shit.

Tack brudar & guubar för en kanonkväll! ♥
Nu ska jag rulla isäng och vakna pigg och glad till jobbet imorgon.


Grillat på G

Sådär då var det mest städat ^^ Snart kommer Magda, Hans och Katti hit. Vi ska grilla å ba ha det mysigt ikväll! Älsklingarna ligger och vilar lite nu så vi orkar med kvällen, å jag fick min sovmorgon imorse så jag ska ta å sminka mig lite nu så jag ser ut som en människa innan dom kommer. :P

Ska försöka hinna slänga ihop en kladdkaka också så vi har nåt mumsigt till efterrätt :]

Ont i fossingarna

Mätta och belåtna. Hampus håller på att somna och jag skaa egentligen städa men jag orkar inte! :S Jag hade ett par oanvända skor idag (köpta förra sommaren) som inte var speciellt snälla med mina stackars fötter! Usch å fy vad ont de gör, skavsår och aj aj.


Rea-fynd! Halva reapriset! 24,5:- Så jag köpte ett par svarta också! ;)

Att man inte kan få dom in-gådda och klara istället så man slipper skavsår osv. Tur att Älski jobbar på apoteket så han kan köpa hem plåster åt mig :]


Härligt värre!

Skönt, får lift hem med bror idag! ^^
Ut i solen!


myggor?

Det känns som att jag fått ett myggbett i pannan.. snyggt.
Typ kliat ihjäl mig där.. alldeles röd! :/ Hoppas de går över tills imorgon.


Slocknad

Sådär då var man förhoppningsis ledig för kvällen då. Lilleman sover och Älski slutar inte jobbet fören kl 8 ikväll. Hitt på nåt. Jag borde fixa naglarna men de är inte lönt då ja måste duscha efteråt. Torktiden är underskattad! Hoppas lilleman sover bra inatt så han orkar fara till dagis imorgon så jag kan jobba.

Vart tydligen lite tokigt imorse för dom på jobbet. Dom skulle ha morgonmöte som börja kl 9 och åker jag in med Älski så är jag ändå i stan innan kl 9 så jag sa åt Monica att hålla utkik efter mig där på torget innan hon gick in (jag har ingen nyckel än :P ) Men då vart Ullis sjuk = de vart inget möte och Monica hade inte mitt mobil nr så hon trodde att jag satt där ute å frös ihjäl innan hon väl komme dit vid 09.30 istället. Men jag var ju hemma med lilleman. Så tokigt de kan bli.

Ikväll ska vi fasen se första avsnittet av säsong 7 på Smallville, så-de-så!

Älski försökte lära hampus att cykla hos m...

foto0281 (MMS)

Älski försökte lära hampus att cykla hos mormor. Min gammla 3hjuling är ascool! Rosa å allt! ;) nu ska vi ut i solen och leka!


Ensam hemma igen, nästan..

Inget jobb idag. Jag som hade massor att göra men med en feberkille som tvärt gick över till en liten grinkille så gick inte de nå bra. Verkade som att han bara hade "tandfeber". (Barn kan få feber när dom håller på att få tänder) Så nu mår han bra igen förutom att han är världens grinhög idag. Ska försöka få lite gjort här hemma ändå, så inte hela dagen blir totalt kääss..

Paket som ska skickas, golv som ska dammsugas och mycket tvätt som ska tvättas!

Duktiga jag!

Efter jobbet vart det middag och efter det vart det mer jobb. Med Cloey såklart. Eller vi hade vissa datorproblem här hemma.. suck. Sinnessjukt less på den här datorn kan jag lova, inte för att det var något "fel" på den nu egentligen men den hade ju inget skrivprogram. Så varje gång jag ska skicka iväg paket så måste jag starta bärbara datorn och skriva ut alla papper från den samtidigt som jag kollar alla adresser, namn och nr hit å dit på vanliga datorn.

Ni kan ju tänka er hur det ser ut när man inte har ett speciellt stort databord. Bärbara datorn framför skärmen på vanliga och vika upp å ner skärmen på bärbara varje gång man ska kolla vad man ska skriva. Haha så löjligt dummt. Jag har bett Älski en miljon gånger att fixa nåt bra skrivprogram på den vanliga datorn men han har helt enkelt inte tid med mina små skitproblem så jag fick fasen ta å göra allt själv!

Så nu har jag fixat ett bra skrivprogram som verkar funka som det ska och sen installera ja skrivaren på den här datorn också! ^^ Yeay me!

Sen till dagens enda Minus: Lilleman har fått 39.7 i feber igen :( *grinar* Stackars liten håller ju på att brinna upp :( Så de blir nog inget jobb för mig imorgon inte. Hemma i soffan igen och se på Playhouse Disney heela dagen. :/ Som om jag inte har fått nog av dom programen, har sett Alla avsnitt av allt typ hundra gånger redan. Kan ingen ringa till dom och säga åt dom att göra fler avsnitt?! :P

Nä nattinatt, jag är helt slut!


Mysdag!

Fullt upp idag. Bilen gick igenom besiktningen och jag fick äta lunch med mina Älsklingar på stan och lifta med mamma hem, å pizza till middag. Snacka om Underbar dag! Gick riktigt bra att jobba. Trivs som fisken i vattnet. Men jag söker ju såklart mer ändå. Har några andra jobb på lager så jag hoppas på att få höra från dom sen.

Helt slut i stackars fossingarna nu efter en heldag.
Full rulle imorgon igen så ikväll blir det nog bara nåt avsnitt av smallville och sen hopp isäng.

Home sweet home

Har varit i soliga Tavelsjö hela helgen typ.. eller sen igår iaf. Hampus har haft jättekul. Tur att nån av oss har det iaf.. Jag är lite mer svårflörtad än så kan jag lova.. suck. Ikväll drog vi oss iaf hem till storhuset och oj så skönt de är! Vi har sett  klart de två sista avsnitten av säsong 6 av Smallville. Så vi börjar väl veckan med säsong 7 imorgon då ;) höhö.

Nu ska jag gå upp och mysa gärner med Älski! :]
Han har jobbat idag så han fick inte vara med och leka på hela dagen :(

Nattinatt

Äta isglass på dagis! ^^

foto0279 (MMS)

Äta isglass på dagis! ^^


Trött dag nr 2

Fullt upp hela dagen idag också! Sjukligt trött nu. Ska sätta på en tvättmaskin och hoppas att jag orkar hänga upp den så jag har några kläder imorgon, inte så läckert att stå i butik och jobba i mjukisar ;P haha aldrig. Det har gått riktigt bra idag också. Dagen kunde väl ha börjat lite bättre men man kan väl inte få allt här i livet.. ?

Så vad händer i omvärlden?

Gooomorron!

Nu sitter jag på Älskis jobb (mitt gammla jobb höhö) och väntar in klockan lite. Så drygt att komma till stan lite innan kl 9 när allt öppnar kl 10. Men men ja slipper stå ute iaf ^^ De snöade lite hemma i Rödåsel igen. Varför kan vi inte bara få sol å värme nångång?

Ska strax traska iväg till ett möte, och sen ta bussen till jobbet :) Igår gick riktigt bra för att vara första dagen. Dom är ba trevliga där så jag trivs mycket bra.

Hmm kanske ja ska traska över till Coop och köpa nån frukost?
Kan ju vara bra och ha käkat de i början av dagen :)

Oj så Trött!

Åkte in med Älski idag till stan, hoppade av på Haga och gick in till stan. Hade liite dötid att ta kål på så jag svängde förbi abetslivsresurs och snacka med min handläggare där. Traska vidare till jobbet och började lite tidigare än jag skulle. Men då fick jag en extra lång lunch också ;) Så jag/vi lyckades klämma in ett möte med Hillevi, lunchmöte på TC dessutom. Riktigt nice! Är så sjukt taggad på våra "små" planer.

Efter jobbet så vare bara att ta bussen hem, springa in och byta skor och springa iväg till bygdegården för att hämta lilleman. Hem å få i han nå mat och sen laga mat åt oss. En sån här fullpackad dag har inte jag haft på vääääääääääligt länge.. om jag ens har haft någon?

Somnade nog före lilleman efter vi läst en pixibok. Sov till kl 22 och nu har jag hunnit duscha och ska ba hänga tvätten och gå å dö i sängen igen! Ny dag imorgon, fler möten och sen jobb. Full rulle!

Nattinatt! ♥

Slut för idag

Nattinatt ♥
Jobb imorgon


TV ikväll då



Jag såg ett avsnitt av Cougar town sen va jag fast! haha så jävla värd serie! ;)
Dock tycker nog inte Älski samma sak och vill nog helldre se ett avsnitt av Smallville.
Men jag måste ju få vara tjej nångång och se på sånt här också!


Heta Ränder


Klänningen finns på Cloey.se
Tryck på bilden för att komma till shoppen.

Vars tog dagen vägen?

Visst jag tog sovmorgon för att imorgon börjar jag jobba. Så sista sköna dagen i sängen idag. Skulle gentligen ha börjat igår men dom ringde och sa att de skulle passa bättre imorgon så så blev det. Har nog sovit lite för mycket idag. Har en sån där dryg huvudvärk, en sån där som bara finns där och får en att känna sig lat och som att man inte gjort ett piss på hela dagen.. vilket är sant. usch. Ogillar verkligen sånna här dagar. Inte en vettig grej har jag gjort på hela dagen och nu har ja hämtat lilleman och börjat med hans middag.

Tur att leksaker kan uppehålla honom en liitet tag iaf.. eeeh okej. Grannens hund gick just förbi mitt köks fönster på våran gård. Utan ägare.. men jag fick han att gå hem till sin gård iaf.

Vad ska man göra ikväll då medans Älski jobbar å jobbar? TråkTisdag igen.. blää Han jobbar till kl 8 som vanligt.. poop.

Hitt på nåt.

Ja tack!


Den vill jag bada med i sommar! ^^


Blekfis



Sötaste Cicci & Jag ;)
Sötungen får inte alls mig att se ut som världens blekfis nej nej..
Tack så mycket! haha


Sista chansen nu!



Idag är det sista chansen att vara med i tävlingen!
Så gå in HÄR för att läsa mer om hur du deltar
och kanske vinner ditt favoritplagg från Cloey.se!


Inte bakis längre


Dom som överlevde längst i fredags. Camilla, Anton, Emil och Lina ^^


Bakisheten är över och jag borde börja städa, men alla som känner mig vet ju att de aldrig kommer hända nu! :P haha Nä usch vi var duktiga på lördagsmorgon och tog bort alla flaskor, burkar och annat äckligt som ba ligg å ligg. Så det är bara golven kvar, dom måste dammsugas igen och torkas. kuul.

Pappa och Farmor va just förbi. En jättesnabbis som vanligt. Men bättre de än inget iaf! Mamma ringde och fråga om vi skulle käka middag tillsammans idag. Vet inte om hon mena här eller hos henne eftersom Jens (min bror) fyller år idag. Grattis till dig din gamle räv! 30 år dessutom! Vi va och firade han igår å fick en härlig bit smörgåståra som bakismat ;) Riktigt nice.

Hampus sover, Älski är ute å ränner och jag borde både jobba lite och städa.
Ge mig styrka!


Bilder från Valborg


Ett gäng grabbar som ville att första koret skulle se ut som att de va efterfest.
Dom lyckades ju nästan :P


Lina var väldigt taggad iaf! Med både en öl och bål! ;)


Snuskkusinerna ;) höhö Ola och Älski


Finaste sommartjejerna Cicci & Pia! :]


Jag och Camilla överlevde längst som vanligt!



Hos Pia kan ni se fler bilder från kvällen!
Jag var dålig på att ta kort igår.. Sorry.
Men jag och Ola är ändå dom snyggaste bävrarna i stan!
Även fast Ola va Sne bäver.. :P


Å så va dom slut.. Gonatt!

foto0274 (MMS)

Å så va dom slut.. Gonatt!


RSS 2.0