Lilleplutten

Jag orkar typ inte blogga nu.. Hampus är fortfarande sjuk och jag är så less på att de inte går över. Vi vaknade inatt också av att han hade fått jättehög feber igen. Stackarn håller ju på att brinna upp :( Igår spydde han för att han har så mycket slem i halsen som han inte kan hosta upp. Hoppas den dumma medicinen börjar göra sitt snart så min lille kille blir frisk igen! :( Jättejobbigt att se han vara sjuk så länge! Gubben är på jobbet idag också, som tur är så är han ledig imorron.

Så idag blir det en till dag i soffan å se samma avsnitt på playhouse disney om å om å om igen.. Kan dom inte variera liiite iaf?  

Metalhuse

Nu har jag börjat peppa folk inför House of Metal som är nästa helg.
Vi ska dit på Lördag iaf. Och nej tyvärr kan jag inte betala för alla andras biljetter,
ska ni dit får ni betala själva :P

Ses vi där? ;)


Ett glas vitt



Ett glas vitt eller 8 ikväll och jag har Camilla & Cicci på msn.
Kan de bli bättre efter en dag på akuten? Tror inte de.. iaf inte om
man måste köra en helg hemma.. :)

Lillsjuklingen

Det gick bra idag iaf.. Vi gjorde oss iordning och for in till akuten och trodde att vi skulle bli där hela dagen men ikket, det gick ganska snabbt. Va vi ens där en timme? typ inte så de va skönt. Vi for förbi affären och handlade lite innan vi drog hem och hampus har varit så duktig hela dagen idag. Vi har legat och myst på soffa nu när vi komme hem och sen somna han ganska snabbt uppe i sin säng. Mammas lilla sötnöt.
Han hade iaf början till öroninflammation i ena örat så det var tur att vi åkte in med han idag. Annars hade han väl bara blivit ännu sämmre. Stackarn har ju haft feber nu i en vecka :( lillplutten..

Men nu ska det bli ändring på det och efter 5 dagar med nån äcklig medicin så ska han må bra igen! Nu måste jag bara fundera ut vad jag ska göra med alla möten som jag har inbokat i veckan.. ?! suck..

Vi far in på akuten nu..

Ingen panik, men Hampus feber vill verkligen inte gå över. Så nu tar vi vårt pick å pack å far till akuten så dom får kolla upp varför hans feber vägar ge sig :( Lär ju vara lite folk där en lördag :S suck.. Varför kunde han inte bara få bli frisk å slippa dehär? :(

aja hejhej så länge..

Ny säsong

Vi är inne på Smallville säsong 5 nu!

Nattinatt!


Fick ju en bakelse också..

Å så kommer Älskling hem med en bakelse å jag är surare än fan idag.
Kul, jag känner mig verkligen som den ultimata flickvännen.. :S

Blir en vit helg nu igen eftersom Älski jobbar hela helgen. Inte så spännande inte. Pappa och farmor kommer inte till Tavelsjö den här helgen heller.. ännu en grej som inte gick som planerat. Jag har gott om vin här hemma iaf så de lär bli ett glas eller 8 ikväll. Ska fundera ut vad vi ska äta till middag nu och traska över till affären och köpa lite grejer, typ ägg så jag kan baka när jag känner för det. Sen får helt enkelt myshelgen börja för jag är redan less på att vara sur nu.

Nya skor till mig


Tack Nelly.


Inget kan nog muntra upp mig just nu.

Just nu är alltid åt helvete! Jävlar va sur jag är och det är inte svårt att lista ut på vem. Som vanligt ska hon vara snäll och ställa upp för att sen just innan få nåt senil-anfall å komma med det vanliga "Det har jag aldrig sagt!" Jag skulle ha ett möte idag på Jula ang jobbpraktik, när allting sket sig och "hon" fuckade upp mina planer som vanligt! Så mötet var bara att ringa och avboka eftersom jag måste vara hemma med sjuklingen Hampus. :(

Nu ringde dom upp och sa att de va inte lönt att boka om det där mötet för dom valde att gå vidare med nån annan eftersom de behövde folk fort.. mhmm.. "de behövde folk fort" låter ganska mycket som att jag just sumpade chansen till ett jobb.. Jävligt tur att denne funtade jävla idiot inte läser min blogg för hon skulle garanterat kännas sig jävligt hatad just nu med all rätt!!!!

Jag är inte glad!

Älskling komme hem med en bakelse åt mig och hittade mina nya skor från Nelly i ett paket på bron och inte ens de hjälpte mig att bli glad igen.. :( AAAAAAAH! 

%#")!%¤?")%#!"=%"#=&)""!¤&&%¤#!#####!!!! 


Sjukling

Naaw.. Varför kan han inte bara bli frisk nångång? :( Min stackars lilla sötnos ligger och hostar å har feber. Inatt sov han inte mycket för att han hade typ 40 graders feber och den ville inte ge sig även med alvedon :( Jävla sprutor.. Varför ska man ta en spruta för att förhindra andra sjukdommar men åka på feber i flera dagar istället? bivärkningar är fan inte normalt.. Min stackars lilleman :(


En rÅsa jacka?

Men varför är jag så sugen på en ny jacka nu?

 

Ni vet ju att jag gillar rosa.. men på en jacka? de har jag nog aldrig provat förut..?
Jag tror att mitt shoppingsug är så sugit nu bara för att Cicci ska till London och shoppa loss
och glo på Lady gaga! Den lilla fuksis-ungen! :]

Nej nu ska jag lägga mig på soffan å käka chips, tycka synd om mig själv
för att jag inte får vara med i London och shoppa!
Hör du de Cicci! ditt fel äre.. bäst du kommer hem å tränar med mig sen haha ;)


Min nya sminkväska

Är invigd och klar! Är sjukt nöjd med den. Nu rymms allt smink i en väska och
jag behöver inte oroa mig för att spräcka dragkedjan (vilket har hänt 3 gånger)


Tack mamma

Även lite nagelgrejer får plats ^^ Perfekt när man ska fara till
nån kompis och göra sig klar för kvällen!


Flörtskolan

Hur man flörtar med någon.

Steg 1: Blunda lite lätt



Steg 2: Blunda jättehårt!



Så nu vet ni hur man flörtar ^^
Hampus är en bra lärare :P haha
Sötnöt :]

Flörta med kameran ;)


Fick en påse med lösögonfransar


13 par fransar totalt

Min kusin Sara kom hem från Filippinerna med en påse lösögonfransar åt mig :] Supertack! ^^ Dom kommer att gå åt! Första paret användes ju redan ihelgen som va. Ett par vanliga enkla svarta fransar utan svart kant längst in. De är typ den enklaste sorten att sätta dit ifall ni har problem med det. ♥



Jag i lördags men en god öl på Cover Club


Söt i sommar

Jag gillar rååsa :]

 ca 499:-


Liten och sjuk

Kallt kallt kallt.
Hampus är lite smått grinig idag också. Käns inte  alls kul eftersom jag inte heller mår helt hundra idag heller. Fast de är alltid sämst på morron.. bara för att de är morron typ. Lilleman har fortfarande feber och slemhosta, inge kul alls! Sen försvann min msn från datorn.. jag hittar den ingenstans..? Har jag nånsin berättat hur mycket jag hatar den här datorn? Otroligt mycket.. Den har inte riktigt varit sig själv sen flytten.. tror den vart lite tappad då. haha

Vad ska man hitta på idag då? Vill nästan gå ut men de är nog lite för kallt för de idag också, speciellt med en liten småsjuk en :( Stackarn står typ på en stol, snorar och tittar ut på de soliga fina vädret å knackar på fönstret varje gång nån går förbi. Vi vill också ut å leka :(
Nä nu ska vi typ lägga samma pussel för 428153285 gången sen igår.. kuul :P

Biker Jacket

Ja Tack!

£135.00
Frill leather biker jacket Från Jane Norman


Lilleman är sjuk

Hampus tog en liten tupplur innan pappa komme hem och vaknade med 40,3 graders feber?! Han som har varit nästan feberfri hela dagen å så slog de tillsådär? Stackars bara låg i soffan å gnällde tills iprenen börja verka. Nu är det full fart på han igen. Han "hjälper" pappa att greja med ett element.. han är säkert till stooor hjälp :P

Palt till middag, med bacontärningar. Smaskens va det! Funderar på att knåpa ihop nånting gott till ikväll men jag tror inte att jag har några ägg å då går det nästan lite dåligt att baka. hmm hitt på nåt.

Måste gå ut och kolla posten!

Bilder på huset

Har kommit på att jag nog aldrig har lagt upp bilder på själva huset, utan bara på insidan av huset. Så här kommer nogra bilder som jag tog för ett tag sen. :) Stort och gult, Vi ska absolut måla om det till en annan färg. Jag är inget big fan av färgen gul och då speciellt inte på hus! Får se om de blir av till sommaren eller om vi ska vänta nåt år till innan de blir av.  Måste kunna bestämma färg också, hur nu de ska gå?

 


Kortsidan av huset, där det av nån anledning finns en ingång till som vi ska ta bort! Fönstret till vänster om dörren är till köket och det är ingen vägg imellan där så varför ha en hall där när man har en stor fin entré på långsidan av huset? Gör om gör rätt! :P

På övervåningen finns det en tvårumslägenhet med kök och toa, det har inte blivit renoverat i huvetaget sen folk börja bo i det här huset, så de ska fixas snart också. Vi funderar på att göra om dom två rummen till våra sovrum tills vi får 3e våningen inredd och klar så att jag kan börja bygga min feta walk in closset ;)
Många idéer och tankar finns. Det kommer nog aldrig bli klart känns det som men vi kommer ju iaf aldrig ha lite att göra om dagarna :P Måste verkligen ta tag i att börja måla om vardagsrummet nu så att de blir klart nångång! Jobbigt bara att man har en bror som är målare men är för upptagen för att ens tänka på att hjälpa till. Men nån dag kanske han har tid  så de går lite framåt :)

Så mycket att göra så lite tid?

 

 

 


Låt er inte luras av bilderna



Der ser inte speciellt kallt ut ute idag..?
Ser ut som en perfekt dag för att köra skoter ^^



Ser absolut inte ut att vara nästan 30 grader kallt iaf.
Men jag låter mig inte luras! Jag tänker inte ens gå och
hämta posten idag heller..


Vaknaa!

Nejje nu är det färdigtramsat här vid datorn,
dags för lite smallville igen ;) haha

Måste väcka Älski först!

Nail Art - Pärlor


Klicka på bilderna för att komma till shoppen

Små små söta pärlor som man enkelt kan pynta  naglarna med. Finns i många olika färger för 45:- st och de små flaskorna räcker länge! Gå in HÄR för att läsa mer om hur du kan dekorera naglarna med dessa små söta saker ^^ Superenkelt och fint till sommaren.

 

 


Helgens outfit

Eftersom vi tydligen inte fick till några bra bilder på vad vi hade på
oss ihelgen så får det bli ett sånt här litet ihopplock! ;) 



Klänningen Alize från Cloey.se ♥ it!

Men dessa snygga leggings som Snart kommer
Cloey.se



Och självklart mina vrålsnygga skor som jag fick av
sötaste Lena! ^^

 

Vart en fin färklick till en svart outfit ;)


Skönt att han är hemma.

Äntligen är Älskling hemma och vi har fått i oss middag. Skönt att Hampus också var lite piggare i maten idag än vad han var igår. Dock somnade vi på soffan vid 3-4 och sov väl kanske 1½ timme så de blir nog ingen tidig kväll för lilleman :P Jag ska sitta här och jobba på litegranna medans småälklingarna har fullt upp :]

Full rulle med två sjuklingar

Det ser så soligt och fint ut ute men jag vill  inte ens öppna dörren om
de skulle komma nån å knacka på! fyfaaan va kallt de är ute idag.
Har dock god lust att gå å kolla posten eftersom jag väntar på paket.
meeen njae.. Ronny få göra de då han kommer hem. :P

Stackarn fick ju inte igång bilen imorse :(
Trodde att  jag skulle få ha min Älskling hemma hos oss idag när både jag
och lilleman är sjuka men ikket. De va inge kul då han for. Hampus vart jättesur då.

Men vi har sett på tv, käka nå kex, städa undan lite, spelat både piano och trummor,
lekt med bilarna och tåget å ja fan allt som går att leka med.
På Hampus är det full rulle och jag vill lägga mig ner å dö idag.. kuul :P

Nu slocka han på 3 minuter i sin säng iaf ;) haha

Ingen mer feber tack

Feber botar man med en skål godis och några avsnitt av Smallville ;)
Vi har plöjt oss vidare till säsong 4 nu. Finns ju några säsonger kvar.
hehe.

Skor till mig!

Här är skorna som jag valde från Nelly High Heel Shoe Party  Äntligen har
de kommit upp på hemsidan! Komme knappt ihåg hur de såg ut!
Men här är dem! Längtar som rackarns till dom kommer på posten :)
(festen va i oktober så jag har längtat länge!)


Rimini 449:-

Men det går ingen nöd på mig inte för jag har världens bästa Lena!
Kolla in vad jag fick när jag fyllde år!


Bilden är fortfarande snodd från Madde
Skorna är från DNA 449:-

Jag fick äntligen skorna som jag så dödligt mycket ville ha!
Tack älsklingsgumman du är bäst! ;)
Jag fick en mindre hjärtattack när jag öppnade paketet
kan jag lova :P haha


Feber..

igen.. jag är verkligen nöjd..

Gammal?

Yes då vart man gammal idag då ^^
Hade sjukt kul med tjejerna igår!
Hortan körde hem mig och Camilla till henne vid 4 tiden ;P



  

Mina favorittjejer!
Bilderna är snodda från Ciccis blogg och där finns såklart fler bilder!


Färgen är i

Nu är färgen i håret och Camilla fixar lite mat åt oss!
Hoppas jag hinner äta innan ja ska hoppa in i duschen haha

Ska fortsätta med naglarna efter det! ;)
Peppen är stor!

Mycket att göra innan folket kommer!

Nu sitter jag hos Camilla och vi fastnade lite i att frisera Ayla stackarn.. hon vill nog inte vara så mycket med oss ikväll. :P Innan vi drog in till stan så for jag förbi i Tavelsjö och hämtade upp lite lösögonfransar som min kusin har köpt åt mig från Fillipinerna! ^^ Väl behövligt eftersom jag bara har kvar typ använda fransar och jag orkar inte sitta å dra bort gammalt lim från dom igen :P *latmask*
Ska färga håret och måla om naglarna innan ikväll också så de käns bra att vi har gott om tid på oss. :)

Ska vi kanske börja då?
Så att man kanske hinner med en powernap innan vi ska äta ;) höhö

Snart drar vi

Snart drar vi mot stan!
Och jag slapp åka buss!
Woohoo!

Taagga tagga peppelipepp! ;)
BAJA PÄRON!

Mysmorgon

Både jag och Älskling vakna före Hampus idag (korts i taket) så det vart
en riktig mysmorgon! De kändes som att de va påtok för längesedan vi kunde
vakna själva å bara ligga där å slöa å kramas. Mysmys.

Min buss går 10.30 till stan. Verkar inte bättre än att jag får ta den. Så jag ska
fara hem till Camilla å störa deras sovmorgon! moahahahaha
Min nya sminkväska är packad och klar för kvällens äventyr. Nu ska jag försöka få i mig
en macka eller två å sen packa ihop lite mer.


Presenter i förtid

Idag fick jag fördelsedagspresenter av både Älskling och mamma.
å så åt vi en jättegod middag ikväll. Nu ska Hampus få hoppa isäng och
mamma ska klippa gubben å jag ska väl hitta på nåt kul :P


Woohoo Äntligen är den min! ^^
Allt som jag fick från Älski får ni se sen för de va så mycket :]
Moahahahahahaa


En runda på stan

Sådär få va sminket på igen och de är dags för en runda på stan med Camilla :)
Älskling jobbar till 2 idag så jag ska åka hem med han sen. Vi ska shoppa massa
smink och sånt kuligt! :)

Ihelgen blir det fest! Jag blir ju gammal på Söndag så Lördag blir den perfekta dagen att dra ut med mina tjejer på krogen och skaka rumpa. Kommer bli fullt ös och självklart lämnar vi pojkarna hemma då vi ska ha sådär äckligt kul! :P höhö

Är det nån som har fixat sina biljetter till House of Metal än?

Nu ska vi dra på stan ^^
Måste ju kolla om mina blivande skor finns kvar :P
Och kolla klipptid! + färg.. panik..

Tjing!

Att klippa eller att inte klippa

Sitter och funderar på om ja ska klippa lugg igen? Även fast de va ganska drygt, för jag vill ju ha den just ovanför ögonen och då tar de inte många dagar innan den är nere i ögat å killas. Älskling vill att jag sparar ut håret. men luggen har han inte sagt nånting om ;)

 
Kort hår (Eller så kort som jag har haft)

 
I lugg, ofixat! :)

 
Eller ska jag ha kvar luggen som jag har nu?

Sinnes va drygt.. Måste färga håret innan helgen också.


Vilken tur att han försov sig

Haha nej jag är inte skadeglad. Men eftersom Gubben försov sig idag så fick jag kliva upp och göra iordning Hampus för dagis och just när dom skulle fara så komme en DHL bil och lämnade av ett paket från London till Cloey. Tänk om han redan hade hunnit fara lixom då hade jag fått panik-klä på mig och springa ner själv! :P

Camilla kommer hit idag, min lilla räddaren i nöden! Kl 2 ska jag vara på BVC med Hampus för han ska få nån spruta och njae jag tycker inte om sprutor så hon får hänga med :) Hon skulle ta med sig djuret så vi kommer säkert gå på nån prommis idag, synd att de inte var speciellt fint väder bara.. Komsi komsi solen!

Nej nu ska jag jobba på lite å sen hoppa in i duschen innan Camilla dyker upp :)

Glitter och Flakes


Glitter och flakes 45:- Finns i många olika färger


Nu har det kommit upp mer rokiga Nail art grejer på Cloey.
Glitter och Metallicflakes som man kan göra hur mycket kul som helst med!
Glittret kan man även använda i sminkningar, bästa sättet då att färsa det är med
make up stores Mixing Liquid men ska du ha det på naglarna så räcker det med ett
helt vanligt topcoat. Jag rekomenderar OPI´s topcoat.


Inte riktigt som vi planerat

Den här dagen vart ingen vidare bra dag.. :(
Mötet vart inställt, krya på dig! Det andra mötet va helt
värdelöst eftersom jag inte förberätt mig för det alls.
fick ingen shoppingkompis på stan och jag måste vänta i stan
tills Ronny slutar kl 6 så vi kan fara å handla.

Så istället för att fått en massa gjort så jag har hängt hos Lena
hela dagen och vi har nästan inte gjort ett piss! snacka skit är väl en
viktig syssla va? ;) haha

Efter handligen sen ikväll så har mamma maten klar hemma.
Guld värt!

Fest ihelgen?
Jag blir ju gammal höhö :P

Upp och hoppa

oj så trött.. !
Men idag gäller det.


Viktigt möte imorron

Packat och klart inför mötet imorron ^^
Jag lovar att jag kommer glömma nånting..
Skulle vara så typiskt mig!

Vi är taggade nanting inför dehär mötet kan jag lova.
Bilder och mer kul kommer upp imorron, så kolla in då. 

Nattinatt! ♥

Nya naglar

Har gjort nya naglar..
Bilderna vart inge bra.. men här är dom..



Va tvungen att förlänga två av naglarna på höger handen,
eftersom jag hade brutit dom två naglarna så långt in såatt
de nästan börja blöda, och de va inte skönt kan jag lova!
Lite jobbigt att prova förlänga för första gången på fel hand :P

Nån som vill vara provkanin till nästa gång?



Avklippta. Ser ni va gula mina riktiga naglar är?
Helt sinnes, men eftersom jag nästan alltid har målade naglar
så blir det lätt så..



Köksbordet på övervåningen vart mitt lilla nail art bord idag ^^
De är bra att kunna vara nån annanstans än här nere och hålla
på med naglar för det luktar ganska starkt.



Resultatet! Notera att jag inte har tagit bort allt kladd än!
Ska be Camilla ta några bättre bilder med sin superkamera ;)
Alla naglar på den handen är mina egna, därav den sjuka längdskillnaden.


Hampus knäcker nötter



Man tar en nöt härifrån..



Försäker knäcka den..



Och funkar inte den nöten så lägger man den i brödboxen!


wake up call

Jag som hade tänkt kliva upp tidigt idag..
Men inte ringde han å väckte mig inte.. ?
eller satte igång tvättmaskinen.. hint hint..

Idag måste jag få tag på väskan som är hos mamma.. klart
hon skulle jobba idag då.. ! morr.. Har en hel del kläder att packa inför
mötet imorron! ^^ Är så sjukt taggad!
Hoppas de löser sig så jag kan lämna väskan hos Lena på morronen bara,
har ingen lust alls att dra den runt stan hela dagen! :P

Nej nu ska jag kika runt lite ett tag till, njuta av min koppe te och
sen börja göra nån nytta ^^

Tävlingsdags

Foki har en rolig tävling på sin blogg nu i samarbete med Phoenix Tshirt.
Jag skulle vilja vinna den här tröjan för att jag älskar tinkerbell, rosa och
för att den är så läcker ;)



Den här tshirten hittar ni här och kostar 249:-

Alice in Wonderland

Biopremiär 3/3-10



Någon fler än jag som längtar sjukt mycket?
En gratis biljett från Gratisbio hade ju suttit finfint
till den här filmen! ^^


House of Metal

Snart är det dags för House of Metal igen. Om 17 dagar och 11 timmar drar det igång ;)
Biljetter till House of Metal 2010 säljs via Biljettcentrum eller TicNet
Gå in här för att läsa mer

Hoppas att vi ses där ;)


Rhinestones, så fint så enkelt


Rhinestones - 119:- 1800st färg enligt bild
Finns att köpa HÄR 

på den här bloggen kan du läsa mer om hur då gör
samt andra nyheter! ;)


Ut å skotta

jahapp då ska jag gå ut å försöka ta mig upp på garagetaket då.
Lär ju se en aningen kul ut! måste nog gå och ragga en spade först också.

Ja vi ser väl om jag överlever..
bye! ;)


Uppdatering:
Självklart går ingenting som jag har tänkt.. Nu har gubben glömt mina täckbrallor
i hampus vagn som låg kvar i bilen igår. å de flesta vet hur de blir när killar ska
göra en sak senare.. De blir inte gjort!

Suck.. nu kan ja ju inte ens gå ut idag.. ?!
KUL..


Trött idag

ingen vidare pigg morgon..(som vanligt)
Har en hel del att göra idag.. Måste skotta bort snön
från garagetaket.. kul.. Varför måste typ alla killar va
höjdrädda? :P

Ska även hitta väskan som jag har en humm om att jag
har lämnat tillbaka till mamma som då måste komma hit med den
igen så jag kan packa inför mötet på Onsdag.

Ni har väl inte missat Nail Art grejerna på Cloey?

Bjurholm igen

Nu sitter vi hemma i bjurholm igen..
Blev en lugn fredagskväll med en öl hemma hos pappa :)
Imorron blir det en tidig morgon, ska iväg innan 8 för att
börja sminka Magda till sitt bröllop. Sen blir det nog snabba ryck
hem å göra iordning sig själv å sen tillbaka till kyrkan igen!

Nä nu måste jag nog gå ner å kika om Älskling får isäng lilleman
nångång innan hans öl blir avslagen höhö.

nattinatt på er!
Hoppas ni har en trevlig helg!

"Jag har inte förstorat läpparna"



Lindsay Lohan förnekar ryktena om en läppförstoring.
Bilden till vänster är från 2008 och den högra är från slutet av 2009.
Vad tror du?

Jag tror att hon ha hånglat med ett bi! ^^


dags-schema

jobb jobb, prommis, jobb jobb prommis å hämta hampus,
lek, jobb, mat, lek, städa, jobb, prommis och jobb..
så ser typ min dag ut..
Men nu när Räki är här så tar jag mig iaf ut två gånger mer per dag
än i vanliga fall.. :)

Vad ska man hitta på ikväll då?
Mys framför tvn eller frisera hunden?

Korv och makaroonisar

Snacka om hungrig lilleman! Han åt sin middag vid 5
men skulle ändå äta en hel till portion makaroner och korv nu
när vi skulle äta! Sen skulle vi visa hur duktiga vi va på att dricka
ur ett glas själv, gick jättebra första gången.. andra fick han hela
glaset i knät.. Lite blöt! :P haha sötponten min!


Jag och Lina



Jag & en baby blue Linis :]


Orkar du fixa naglarna på vintern?


Googlade bilder.

Längtar till sommaren kommer och man får ha fina naglar!
Mina naglar må va långa å starka men dom går av som en kall plastbit
när det är kallt ute, så jag har inte taggen att fixa naglarna speciellt mycket
nu på vintern. 

Men nu har vi mycket söta Nail art saker hemma på shoppen. Så de är bara
fantasin som sätter gränser.  


suck

Jag har inte ens ätit frukost än..
Vad ska man hitta på.. Jag är hungrig men varje gång jag
öppnar kylen eller skafferiet så blir jag opeppad och orkar inte
göra nånting att äta..

Elräkningen på 7000:- va ingen humörhöjare heller..suck..
Bergvärme till sommaren? OJA


Nail Art



Nytt på Cloey. Nail Art.
Hur snygga naglar kommer du att ha i sommar?
Klicka på bilden


Bio - Farsan

Så sjukt rolig film. Alla i biosalongen höll på att skratta ihjäl sig
mest hela tiden tror jag ^^ Eftersom jag av nån anledning inte
gillade Jalla Jalla speceillt mycket så hade jag inte så höga förhoppningar
på den här filmen heller.. men den var jätterolig och inte alls lika
dålig som ja trodde att den skulle vara :P

Jag känner att jag tycker så om många filmer nu.. :P
Men efter att ha börjat året med Avatar och Sherlock Holmes
så trodde jag inte att resten av årets filmen skulle hålla måtten.

Helhärlig kväll har vi haft iaf. Mamma kommer hit å va barnvakt så
vi slapp dra lillen till henne osv. Skönt att för en gång skull få gå på
bio och sen fara direkt hem :) Nästan som att vara i sthlm haha

Nu ska vi hoppa isäng.. ska försöka frisera Räkan lite imorron..
Jag gillar inte när hon ser ut som ett lejon! :P


Småkryp

Hampus Fick en film i julklapp,
Småkryp - Insekternas vilda värld
Vi satt och tittade på den för nån dag sen,
haha så jävla värd :P




Godis-shopping på flyg är ett måste



Får flashbacks av att äta dom här!
Min kompis Marran köpte dom heeela tiden
när vi va yngre.. Undra om hon fortfarande gör det? ^^



Underbara Pingvinisar! (Salt Pastiller)
Dom absolut bästa godisarna! ^^


Oj så seg

Vaknade med jätteont i huvet och började blöda näsblod.
Bra start på dagen..? Nej jag vill inte må kasst idag så jag
hoppade upp ändå och slet på mig ytterkläderna och gick ut med vovven
på skoterleden. Hon tyckte de va kul att få springa lös där å kolla på barnen
som åkte skidor lite längre bort ^^

I tråkiga Bjurholm händer det inte så mycket för en liten vovve,
så de är mycket nytt här nu ^^

Ikväll blire bio igen, va ju ett tag sen nu.
Älskling hade fixat biljetter till förhandsvisningen av den svenska
filmen Farsan
. Tyvärr har vi inga biljetter över den här gången men
kanske nästa gång? :)


Vad ska man göra för att inte somna?

Jag tror att all den här peppningen inför nästa Onsdag gjorde
mig kanontrött. Jag kan ju inte somna innan Älskling kommer hem..

Vad ska man hitta på ikväll?
Spela lite Wii kanske?
Se sista avsnitten på smallville säsong 3?

Jag ska iaf göra en sallad till som jag kan knapra på
ikväll :) Jag älskar sallad, speciellt nu när vi inte
har ätit de på jäääääääättelänge.
Okej tacos å sånt räknas inte..

Vad har ni i eran sallad?
Körsbärstomater och fetaost är ett måste i min ;)

Jag är sååå glad nu!

Vi har bokat vårat bästa möte ever idag!
Så sjukt kul det kommer att bli. Jag kommer
nog vara glad ända tills den 17e för då händer
det grejer! ;)


Tröttis igen

Min lille tröttkille somnade innan 7 idag igen!
Han var hos en annan dagmamma idag så jag
antar att han har haft fullt upp i ett helt nytt hus ^^
Full rulle hela dagen. Han hade då iaf varit jättesnäll,
men när han komme hem så lyckades han stöka ner sitt
rum på 5 minuter utan problem haha



Trött gubbe trött unge :] Pytteliiten va han där :]


Bilder från sthlm

 
Vårat fina rum på hotellet innan..

Och efter..


Visst är vi duktiga på att bädda ;)

 

 

Vi gick från hotellet på söder, genom gammla stan och vidare
till shoppingen ;)
De blåste som fasen ute så de vart inte så många bilder :P


haha

 


Sol idag

Började morgonen med en lite prommis med Räki
sen gjorde jag en sallad och satte mig här ^^
Nu ska ja å Lena försöka jobba lite tills ja ska hämta hampus.

Hemma igen

Nu var man hemma igen och jag fick med mig en liten Räki hem också ^^
Så tokigt de kan bli :) Jag ska ändå till Bjurholm ihelgen igen så då får
dom tillbaka henne, förhoppningsvis lite mer vältrimmad :P
(Hon ser ut som ett lejon nu, kort hår bak och långt runt halsen.. fiint)


Bild från i sommras på Räki :)


Jag och Cicci festar i samma stil

När Cicci dök upp på festen i fredags va det lite kul att båda
hade en svart klänning och likadana skor fast olika färg 
Vi har braa stil. ;)


Jag och Sötcicci ^^

 
Våra skor ;)


VI igen! :)


Vattenkrig

Två nyduschade och en nybadad.
Hampus komme på att de va skiiitkul att ställa sig upp
i baljan och sen plask sätta sig på rumpan!
= Vatten öööverallt!
De va vätten i unefär halva badrummet.. Nån som har
ett badkar över till oss? skulle sitta skitfint ;P

Nu ska vi göra oss irodning för en snabb sväng på stan och sen
dra iväg mot Bjurholm! ^^


NattiNatt

Nu blire kvällen. Vi ska åka till Bjurholm imorron efter en tripp på stan.
Pappa fyller år idag :) Så vi ska dit och gratta han.
Va jättelängesedan vi var där så vi ska nog upp med tuppen imorron så
vi hinner vara där ett bra tag den här gången.

Nattinatt

Myspys

Nejje nu blire inga fler bilder ikväll..
Nu ska jag mysa med min gubbe i soffan
Tjoo!



Kille i klackar?



Jag måste bara säga att Erik var otroligt het i mina skor ;)


Deckad



Ronny och Ante ser sjukt nöjda ut för att ha deckat på köksgolvet.
Tror Hortan vart lite smått svartsjuk eftersom han bytte av Ronny sen.. ?


Fototävling!

   
SötCicci

Den klassiska fototävlingen
haha


Camilla


Bilder från festen

Det vart allt som allt 35 pers på festen i fredags.
Jättekul att så många kunde komma! Nu vet vi att huset håller
för sånna där fester så nu blir det nog inte länge tills nästa fest ;)



Båålii!
Den gick de några vändor av kan ja lova!
God vart den också ^^

   

   

   

Ser lite halvlugnt å sansat ut men jag slutade nog ta kort
lite senare på kvällen. Man ska ju sluta då man ligger på topp!



Älskling och Jag ♥ Grattis sötnöt :]


Finväder

Vart en heldag hos mamma igen. Åkte dit med gubben när han for på jobbet,
och va ute på långprommis med Rebecka i det fina vädret.
Efter en god middag så tog vi dock vårat pick å pack å stack :P
Hampus va trött efter all friskluft ^^

Snart ska vi typ glo på nånting å käka lite onyttigt.. men först
ska vi se om vi får upp lite bilder från festen! ;)

Älskling fyller år idag

Älskling fyller ju år idag! Grattis! å inte har vi gjort ett piss..
Men han fick ju iaf vakna upp med två tjejer i sängen..

"Man får inte tvåå"

Efter lite serriös städning drog vi in till stan och käka bakismat,
sen fastnade vi hos Johan och Sanna å nu är vi hemma igen..
riktigt värd dag.. kanske inte men vi hade sjukt kul igår!

Bilder av kvällen kommer snaart! ;)
Dock inte ikväll.. får se om jag får sitta vid datorn nånting imorron :P

Nu ska jag äta min sallad och fortsätta vara bakis!

Tack för igår!
Hoppas ni vågar komma igen!


Znark

Shit va trött jag är!
Ja kommer somna först av alla ikväll! haha

Vi taggar vidare

Hårdrocks klassiker poppas för rullt där uppe,
Hampus sover som en klubbad här nere,
Vi har tjuvstartat på vinaren.
Och vi  har fått upp gardiner på övervåningen ^^
(Det har varit världens största föråd där tidigare)

Så vi är taggade till max nu!
Snart är det fredag :)

Vi blir iaf minst 20 pers imorron.. ;)
Kommer du?

Mormor rycker in!

Nu ska jag snart hämta hampus ^^
Eftersom jag har en miljon saker att göra tills imorron
så rycker mormor in! ^^


Min lilleman :] (Gammal bild)

My baby is gone


Om nån i sthlm skulle hitta den så kan ni gärna skicka hem den till mig.

Vart sådär måttligt glad när jag upptäckte att den va borta..
Jag hade den när jag var på hotellrummet men jag har redan ringt
dit och kollat med dom, å de hade såklart ingen. Crap..

Fick den ju av älskling i julklapp tillsammans med mobilen.. :(


Uppe med tuppen

Nästan iaf.. de kanske inte räknas om man ligger vaken i 1½ timme i sängen
och pratar i telefonen? :P Nu är iaf dagens första tvättmaskin laddad. Kommer
nog ta hela dagen att tvätta upp allt som ska tvättas.. sängkläder å hela kittet..
suck.. Har en hel del att göra innan imorgon, å eftersom jag ska till stan då också
för att handla å sånt så har jag som bara idag på mig att göra allt. Nån som vill hjälpa
till å städa lite? haha de lät väl riktigt lockande?

Måste skicka iväg en miljon sms idag också för att kolla vilka som kommer.
Kan ju vara bra att ha en aning om ungefär hur många det blir :)

PeppeliPepp! ^^


Tagga fest på Fredag

Gubbegubb fyller år på Lördag men eftersom min pappa
fyller år på söndag och gubben jobbar då så är det kanske inte
en dag man vill vara bakis på så tar vi festen på Fredag ^^

Kommer bli riktigt kul!
Vi har städat upp övervåningen så att alla ska få plats.
Det blir nog wii med GH och xbox spel där uppe och
musikvideos på projektorn här nere.
Bål, ölpumpen, tilltugg å massa folk!
Vad mer kan man önska?


Förhandsvisning - Farsan

Idag va gubben förbi på SF efter jobbet och hämtade ut
biljetter till förhandsvisningen av filmen Farsan som visas
den 10/2



Utanför Jörgens Cykel sitter tre vänner. Jörgen är rädd för att bli lämnad,
Juan oroar sig över hur labradoren mår, men Farsan, han är förträfflig. Han är snygg,
lagar den godaste maten och vet vad en kvinna behöver. Snart ska han bli farfar också,
till en perfekt liten pojke. Det är helt säkert. Men när han ger sig ut på jakt efter en
härlig farmor är det inte mycket som går enligt planerna.
...om kärlek, vänskap och konsten att vara man.



Snyggingar


Ja Tack!

Dessa snyggingar dyker upp på Cloey snart
tillsammans med lite andra läckerheter ;)
Jag längtar!

Tack!

Äntligen har gubben ominstallerat vista på andra datorn!
Jag hatar av nån anledning xp nu för tiden..
Men nu är allt tillbaka till det normala igen å de gillar vi :)

Två kjolar till mig!

Jag lyckades ju inte hålla mig från shoppingen
tills jag komme till sthlm så de vart den här kjolen innan resan

Kort kjol i skinnimitation 50:-

och i sthlm slog jag till på en rosa kjol ^^


99:- och finns på H&M

Resten kommer det bilder på sen då jag orkar fota! ^^
Jag är ganska lat på de höhö


världsrekord i axlar?

Lady Gaga

Ibland undrar man bara "VAD håller hon på med?"
I vems värld är det snyggt att ha axlarna ovanför huvet?
Snacka om att ta allt ett steg för långt..




Seriöst?

Va kul de är att komma hem till en miljon problem.. suck..
Skulle vara duktig å kliva upp å jobba idag men fan internet har krånglat
fram tills nu. Den andra datorn går inte ens att starta och den kommer garanterat
att åka ut genom fönstret snart.. och OJA jag kommer bära upp den till andra våningen
bara för att vara säker på att skiten inte överlever!

Morgonaggressioner? tydligen..

äsch de är tur att man har ett mobilt bredband också.. ^^
Det går ju bara en aningen segare här ute i skogen..
men de funkar ju iaf! :P

Frukost näst på listan
Va gör ni idag?

Hemma igen

Nästan iaf..

Vart en hel dag hos mamma idag. Ville inte lämna Hampus på dagis idag
när han inte va vaken nånting igår när vi komme hem. Så vi har åkt pulka
å grejer idag :)

Sthlm va helt underbart! Precis vad vi behövde. :)
Det vart bio, gotta å myspys på söndag kväll och sen avslutades det
med skumpa på vårat fina hotellrum. ^^
Måndagen börjades med sovmorron och forssattes med en seriös runda
bland alla affärer! ^^
Vart inte alls så mycket shopping som jag trodde att de skulle bli men de dög.
Bilder kommer sen, nu är jag hema hos mamma utan kameran.

Jag och Älskling har kommit överens om att vi måste göra om dethär snart.
Mycket snart! ;)


RSS 2.0