Rummet som gud glömde

I vårat hus så finns det en miljon saker att göra. De är så långt ifrån som vi vill ha det att de känns som att de aldrig kommer att bli klart. Dessutom är vi in te speciellt aktiva på renoveringsfronten heller, Älski jobbar typ alla dagar till kl 6 och kommer man då hem 40 minuter senare är man inte så pigg på att göra så mycket annat än att mysa i soffan.

Tack och lov så var den nedre delen av huset renoverat iaf en gång sen huset byggdes så där går det att bo iaf. men här har vi ett exempel på ett av rummen. Mikael komme hit med en soffa som grabbarna plaserade såå fint..?!



Tavlan ni ser på bild är inget jag vill ha kvar, men jag har heller inte orkat ta bort den för att de är så skrattretande. Den är serriöst fastspikad i väggen! just innanför ramen, alltså på själva bilden sitter det stora spikar. Den får nog vackert sitta där tills vi ska tapetsera om rummet.

De brinner ju ingenstans än bär uppe just nu eftersom vi inte är där uppe nånting. Jag brukar sitta där uppe vid köksbordet och måla naglarna så att de inte ska stinka nagelgrejjs här nere men tanken är väl att de där rummet antingen ska bli vårat sovrum tills 3e våningen är klar (om ett antal sekel) eller ett spelrum. Mikael hade visst en tv på lager åt oss också som vi skulle få ställa dit på obestämd tid :P

 


Kommentarer
Postat av: Julia

Sv: Ja, det var det minsann :D

2010-03-23 @ 21:49:35
URL: http://spjulia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0