Mer smink till mig!

Jag längtar tills fredag den 9e ^^ Jag längtar tills jag står på Make Up Store och har grov beslutsångest över vad jag ska spendera en massa pengar på! Nu behöver jag inte oroa mig mer för att de inte ska rymmas i sminkväskan. Underbar kännsla. Kommer nog alltid att skratta lite när jag tänker på förra sminkväskan som ja pajja haha. Jag va hemma hos Camilla och hon stog å titta på mig som att jag var lite smått tokig när jag skulle försöka stänga dragkedjan på väskan..

"eeh dedär går nog inte"
-joooråå klart de gör!
*ziiiipp*

Och dragkedjan flög av helt, ni vet den där lilla grejern som man drar i.. hela den åkte av så min förta tanke var "shit nu kommer ja aldrig att få upp den igen!" men hallå? daah, vad ska jag med en trasig sminkväska till? haha nä jag fick en ny av Camillas mamma som va snäppet större än den ja pajja men den räckte bara så långt.. Nu fick jag en perfekt väska av mamma och bror i present ^^ And I love it!


De är kärlek de :P haha
eller en sjukdom?


Lilleman är visst lite trött efter en dag ...

foto0227 (MMS)

Lilleman är visst lite trött efter en dag på vårdcentralen.. Vi för förbi och lekte med johan och sanna efteråt också. Köpte även en väldigt efterlängtad rullkebab! ^^


Ut i solen

Nu ska jag gå å hämta hem mitt lille monster ^^
En prommis i solen kanske botar min lilla irriterande huvudvärk?

Dagen börja bra

Idag fyller sötungen nr 1 år ^^ Så gå in och Gratta henne idag :) HAr själv inte fått chansen än eftersom hennes mobil var avstängd.. Så he på den är du snäll. Vi ska väl inte göra dehär över msn? ;)

Dagens första uppdrag är klart. Ringde till Make up Store och bokade tid för en sminkning. Fick ju en försenad fördelsedagspresent av Staverts i Söndags. 700:- på Make up store sitter aldrig fel! ;) Ska kolla in deras Wonder Powder och inhandla lite annat smått och gott. Nice nu när man har lite plats i sminkväskan!

Dagens lunch: Tacotallrik ^^

Sen blir det lite jobb, jobb å jobb. Måste skicka iväg lite paket och så idag. Slipningen av spacklet får vänta till sen för gubben måste ändå köpa hem sandpapper.. annars gåre dåligt! :P

Vad händer för er idag då?

Peppar Peppar

Lilleman har sovit utan problem i sin nya säng hela kvällen. (peppar peppar) hoppas det fortsätter så resten av kvällen.. Sitter uppe nu å drygar mig vid datorn bara för att de känns som att han kommer vakna såfoort jag har lagt mig där uppe så ja måste gå ner igen.. :P

Ja vågar typ inte gå upp.. ja sover på soffan istället.. :P haha ne..
Nattinatt.


De här ska bli spännande

Hampus vill ju inte riiktigt sova i sitt rum. Vi försökte oss less för ett tag sen.. ingen av oss fick sova så de funkade inte. Inte lätt å vara liten och flytta till ett sort hus inte. Men ikväll har vi iaf tänkt att Hampus skulle få sova nere i sitt eget rum. Spännande spännande..

Men vi vart ju sjukligt nöjd när vi fick "nya" sängen





I lådan under har han alla sina bilar! ^^ sjukligt nöjd är han.


Lite käk på G

Dags för middag. Hampus har redan fått äta eftersom de vart sen middag för oss då vi var så sugna på potatisgratäng och kött ^^ Bra att komma på de lite innan kl 6 va? haha Spacklingen tog ett tag. Ska bli kul å se om vi ens har nåt bra sandpapper så man kan slipa allt. å hur mycket vi måste spackla på igen efter slipningen.. suck.. nej vi är inga höjdare på att spackla.. känns löjligt när man står där och försöker få det bra när man vet att Jens (min bror) skulle kunna göra de på en pisskvart om han bara hade haft tid.. suck igen..

Ikväll blire nog inte många knop gjorda. städa undan lite i köket efter maten och sen myspys i soffan! eller så kanske vi gör ett ryck där uppe också.. vem vet.. men knappast troligt.. haha lata som vi är :P Sara och Tomas lämnade ju kvar LITE godis igår. Knappast bra! Står den dumma skålen där så äter man ju så länge de finns.. :P

Nejje.. matlagning pågår..

Idag tog vi tummen ur och börja göra om i ...

foto0225 (MMS)

Idag tog vi tummen ur och börja göra om i vardagsrummet! Så vem hjälper till och målar? ;) haha


Barnarbete? Hampus får dra hem mathandling...

foto0221 (MMS)

Barnarbete? Hampus får dra hem mathandlingen i sin pulka. Han är så duktig mitt lille monster :] ligger och snarkar gör han nu också, hihi. tror jag fick i mig lite för mycket socker ikväll, kommer bli svårt att somna.. nattinatt igen :P


Älski snodde datorn så jag får väl skr...

Älski snodde datorn så jag får väl skriva från mobilen innan jag går och lägger mig. Sara å Tomas for just hem, riktigt trevligt hade vi. Vart en zombiefilm + lite godis (läs jättemycket) efter maten. Jag är sjukligt nöjd över min present! Mycket finfina saker ska inhandlas på make up store väldigt snart! ;) jag har en liten (lång) lista över en massa saker som jag vill ha redan ^ Nu blir de nattinatt för oss.


Inge mer högklackat där inte

Den som vill vara fin får lida pin och Victoria Beckhams flitiga nötande på sina höga klackar har nu fått fossingarna att krokna. Bokstavligen talat. Den ovanliga bilden på stilikonen i platta skor avslöjar att hon drabbats av det smärtsamma tillståndet hallux valgus, snedställd stortå.

Läs mer här!


Film - Funny People

Igår såg vi klart Funny People med Adam Sandler som vi börja se för några dagar sen. Projektorn börja muppa sig så vi hoppa isäng istället. Lite kul när man insåg att halva filmen va kvar nu när vi såg klart den, vi trodde som att de bara va slutet kvar typ.. ? knas ^^



Riktigt rolig men samtidigt lite tragisk film. Helt klart sevärd men de är ju nästan alla filmer med Adam Sandler.

Jag hoppas att trailern är på engleska nu haha för jag har inget ljud på datorn för tillfället ;P


Älski bakade snoddas i förgår, dom kommer ...

foto0223 (MMS)

Älski bakade snoddas i förgår, dom kommer snart att vara slut! ^^


Tacos ikväll

Gubben for nyss iväg till jobbet i dehär jäkla snöovädret. Usch kan det inte bara sluta snöa nångång? Jag hörde nyss traktorn här utanför, skönt att man slipper skotta gården iaf. Då hade jag nog lagt mig ner å självdött om jag va tvungen att göra det! Sara och Tomas kommer hit ikväll och vi ska käka tacos ^^ Ska bli kul att få visa dom huset nu.

Det vart en liten paus mitt i inlägget. Jag va nyss å läste pixiboken Tåget Tuff för Hampus, han somnade på en grisblink när boken va slut :] Lillälski

Nu ska jag fortsätta röja undan alla leksaker, tvätt och sånt tråkigt.. :P

Förkyld

Såhär känner jag mig just nu..



Fick en fråga av Emelie: Varför använder du inte nässpray?
De är ju helt underbart när man är förkykld!

Svar: Jag har aldrig gillat nasspray av olika anledningar. 1 för att j ag typ får ont i näsan av det vilket inte känns bra och 2, min mamma är nässpray-missbrukare på hög nivå. Visst hon röker också men blir hon tät i näsan så blir hon helt crazy om hon inte har en nässpray med sig. Hon alltså springer till närmaste ställe och använder den innan hon betalar för den. Så nej jag är lite anti nässpray.. :P
Löjligt..


The blind side



För ett tag sen så såg vi The Blind Side med Sandra Bullock. Sjukt bra film men de filmer som är baserade på en verklig historia brukar oftast vara riktigt bra. Om jag har läst rätt så komme den inte ut på bio vilket jag tycker är jättekonstigt. Fattar verkligen inte varför? De här är en film som jag verkligen rekomenderar!

 


När gubben får bestämma mat.

Jag ringde Älski och sa att han fick handla och bestämma middagen idag.. Han komme hem med mat från Frasses. :P Så nu är vi iaf mätta. Ska försöka få upp en video på när Hampus dippar, han ser förjävla rolig ut ^^ haha sötgrisen. Ikväll blir det nog inte många ryck, är helt slut efter att ha badat lillmonstret och för att jag måste gå och snyta mig varannan minut.. suck..

Dags att dra igång en tävling snart kanske? :)

Hampus har tjuvstartat på sitt påskägg :P

foto0222 (MMS)

Hampus har tjuvstartat på sitt påskägg :P


Helgens planer förstörda igen..

Vad har de blivit av alla festar helger? Såfort jag taggar fest så går det åt skogen.. Vi skulle fira sötaste Lena ihelgen men de får bli nån annan helg eftersom varken hon, jag eller Camilla mår bra just nu och Cicci fick inte ledigt från jobbet.. sughelg.. Aja de kommer fler men jag var ju såå sugen på att hitta på nåt!

Vad ska ni göra ihelgen?

Blingat



Jag idag



Jag idag. ruffsigt hår å mjukisar men sminkad iaf :P



Jag måste verkligen måla om naglarna ikväll..
Dom ser förtääskiga ut..

Uppdatering: Min webcam måste ju vara sämst i världen?

De är nog inte min dag idag

Pellets-jävla-skitsaken vägrar fungrea. Hoppas verkligen att jag inte håller på att bränna ner huset nu! Va nere i källaren och försökte få igång skiten å så vart de ett stort POFF och en jävla massa rök överallt å lukta inge gott göre! Nu skiter jag i de där men ja känner att jag måste typ springa å öppna dörren å kika ner var 5e minut bara för att se att inget har börjat brinna där nere!

Nä nu ska jag ta å göra nåt värt..

Gammal bild!

Dehär va precis som Lina skrev på fejjan "Inte igår" :)  haha oj de känns som de va igår men ändå typ hundra år sedan.. sinnes va tiden har gått fort!


Jag och Lina

På tiden då man hellre drack "goodricka" än en öl och då Erik hade en lägenhet mitt i stan. Oj va kul vi hade dom kvällarna! Minnen! :) Hur många år sedan är det egentligen?


Jag vägrar!

Efter möten och en liten runda på stan me tjejerna (Mina favoriter på C då såklart, Cicci och Camilla) satt jag på bussen hem och började få känningar av halsont.. inte nu igen?! Nu är det riktigt irriterande och kliar i sticks i hela halsen, måttligt nöjd.. suck.. men Nej jag ska inte bli sjuk! Det vankas ju utgång ihelgen!

When I'm sick, I stop being sick, and start being awesome instead. True story.
-Barney

Vi kör på den ihelgen annars? ;)


Dagens shopping - två små glitterflaskor, ...

foto0196 (MMS)

Dagens shopping - två små glitterflaskor, chockrosa och mörkturkost 15:- st. Nu sitter jag och väntar på bussen hem, eller till tavelsjö.


No subject1

foto0195 (MMS)

Upp med tackluckan, solen skiner. Vi är på väg till stan och är sena som vanligt. Först på chemat är att posta paket och sen möte..


No subject1

foto0150 (MMS)

Kollar om de funkar med en bild också.. :)


Kollar bara om det går att blogga från mob...

Kollar bara om det går att blogga från mobilen :P


Mys

Jag som trodde att gubben va nere i källaren å "lekte" som vanligt men ikket. Han var i köket och gjorde mysfika och te :] Sen hann jag  bara gå på toa så hade han dukat fram allt i vardagsrummet och satt på ett avsnitt av Smallville. Nu blire bara att hoppa isäng, möte imorgon så jag ska åka in till stan med Älski och sen gå på stan en sväng med Camilla som Äntligen har kommit hem! he va då på tiden! haha
Ska se till att få med mig allt som jag ska ha med mig imorgon, massor med paket som ska postas vilket är jättekul!

Nattinatt på er ♥


Rummet som gud glömde

I vårat hus så finns det en miljon saker att göra. De är så långt ifrån som vi vill ha det att de känns som att de aldrig kommer att bli klart. Dessutom är vi in te speciellt aktiva på renoveringsfronten heller, Älski jobbar typ alla dagar till kl 6 och kommer man då hem 40 minuter senare är man inte så pigg på att göra så mycket annat än att mysa i soffan.

Tack och lov så var den nedre delen av huset renoverat iaf en gång sen huset byggdes så där går det att bo iaf. men här har vi ett exempel på ett av rummen. Mikael komme hit med en soffa som grabbarna plaserade såå fint..?!



Tavlan ni ser på bild är inget jag vill ha kvar, men jag har heller inte orkat ta bort den för att de är så skrattretande. Den är serriöst fastspikad i väggen! just innanför ramen, alltså på själva bilden sitter det stora spikar. Den får nog vackert sitta där tills vi ska tapetsera om rummet.

De brinner ju ingenstans än bär uppe just nu eftersom vi inte är där uppe nånting. Jag brukar sitta där uppe vid köksbordet och måla naglarna så att de inte ska stinka nagelgrejjs här nere men tanken är väl att de där rummet antingen ska bli vårat sovrum tills 3e våningen är klar (om ett antal sekel) eller ett spelrum. Mikael hade visst en tv på lager åt oss också som vi skulle få ställa dit på obestämd tid :P

 


Såhär sover man i soffan..

..ifall ni inte vet hur man gör alltså..





Lite trött kille.. :] å jag som skulle försöka hålla han vaken ikväll tills Älski
komme hem. Hampus har börjat vakna kl 5-6 istället för 7 på morgonen.. Vi
är inte riktigt på samma sida där.


Ut i solen

Solen skiner och jag ska dra på mig solglasögonen och gå över till affären och posta några paket ^^ Älski håller på nere i källaren för fullt eftersom vi får pellets idag! Äntligen! inga fler småsäckar.. bläää. Nejje nu måste ja gå så jag inte missar postbilen!

Slutsåld



En av mina favoritklänningar har sålt slut på shoppen.
Jag som hade tänkt köpa den sista själv men inte hann jag de inte.
Vilken är eran favorit?
Gå in och kolla på


Fasen också..

..Tejpen tog slut!


Sommarens hetaste klänning


Klicka på bilden ♥


Mer paket

Vi måste seriöst skaffa en bättre datastol och ett större skrivbord, eller trolla fram den dumma skivan till skrivaren. Har gjort iordning några paket som jag ska få iväg med postbilen imorgon och nu har jag sinnessjukt ont i ryggen igen. En pall är ingen bra datastol, bara så ni vet :P

Sen mitt lilla problem med skrivaren då. suck.. Jag har installerat skrivaren på bärbara datorn för att den andra va helt knäpp förut och Älski fick formatera om den flera gånger, så eftersom jag måste kunna skriva ut papper osv så funkar nu bara skrivaren på min bärbara dator, och internet på den andra = Jag får sitta på internet med vanliga datorn och kolla alla nr, adresser och koder som ska matas in på papperna och sen ha bärbara datorn framför skärmen på den ja kollar på och vika upp och ner den skärmen heeela tiden.. ?!

Tror jag ska ta å sno hyllan uppifrån imorgon och sätta upp den här nere så att jag får lite mer plats för alla kläder å grejer ^^ Får se om Älski orkar hjälpa mig med de då.. typtyp.


Kom hem!

Okej kom hem.. nu är det inte kul längre.
Du kan inte shoppa slut på England på en resa så kom hem!
Do it! Jag har tråkigt :]


Ensam hemma

Hampus somna snabbt, och vovven är pinkad och ligger i sin korg. Jag sitter här och tror att nåt spännande kommer hända men njae knappast. De får väl bli en kväll i soffan istället å mysa med lillvovven..

Just ja.. Jag är hundvakt ^^



Lilla Elsa är här igen ^^

Lite skönt att inte vara helt ensam ikväll iaf. Älski är ute med några gammla polare och härjar ikväll. hmm en film kanske?

Vägrar

Ont i halsen, snorig som en mupp och inte de minsta pigg..
Jag Vägrar att bli sjuk igen! Så vad händer ihelgen? :P


Jag idag


Scarf från Cloey

Jag idag på väg till stan. Sitter och väntar å vääntar i mammas bil.
Jag höll på att bli överbackad av en jättestor traktor då också.. Jag
vart lite nervös..


Shoppat: Leggings

Okej bilden ser förtääskig ut, jag står med arslet mot dörren och lutar mig så långt fram som möjligt med kameran så de va inte speciellt lätt haha Bättre bild kommer väl sen :P



Finns på The store för 239:-


Shopping

Oj vad vi är trötta nu! Jag tror att mamma har deckat på soffan..? Vi for först till Strömpilen och snurrade runt på H&M, Din sko och MQ. Det vart inga skor den här gången men ett armband från MQ och en supersöt kofta å en kjol till mig på H&M. Mamma passade på att köpa en hel hög med kläder åt Älski också eftersom han har fyllt år (i Feb, bättre sent än aldrig) Så han fick sig typ 4 T-shirtar, en skjorta och kallingar ;) Inte dummt de inte.
Mamma hittade sig lite nya saker också, bland annat en jacka.

Nä nu orkar jag inte sitta här och svammla på, nu ska nog jag också decka i soffan..

Snart: The City

Jupp de vart bara att hoppa upp ur sängen imorse för jag åkte med Älski till mamma i Tavelsjö när han for till jobbet. Nu har vi käkat frukost och ska göra oss klara för en sväng på stan. får se om det blir lite förbjuden shopping som vanligt. Jag är fortfarande sugen på den där gröna kjolen på H&M. Ska posta några paket i stan också så det är gjort innan helgen ^^

Härliga Fredag.
Vad händer ihelgen egentligen?

3 Snyggingar

  

Några av nyheterna som har kommit upp på shoppen ikväll.
Den blommiga klänningen är helt underbar. Gå in och ta er en titt ;)

www.cloey.se


Möt våren i härliga Färger


Klicka på bilden så kommer du till Shoppen.

Vi kommer att få in lite Nyheter under kvällen. Så håll utkik ;)


Sluuta snöa för f*n

Kortet är taget innan vi skotta bort all tung blöt snö, så det var alltså mer snö än på bilden då vi tog tag i det.. Så mycket att jag fick hoppa ut genom fönstret och skotta mig bort till dörren! Hur glad tror ni att jag är nu när det har börjat snöa som s**** igen? Favorit i repris? Nej tack!


Nya lacken


Nagellack från H&M 30:-

Hittade ingen bild på de blåa lacket som jag köpte samtidigt som de rosa från H&M men här är en bild på dom iaf ^^ Supersöta, perfekt till sommaren. Flaskan i sig är ju bara hur söt som helst också.


Nästa skoinköp?

Jag är sjukt taggad på ett par till skor.. igen. Inte så konstigt kanske för dom är jättefina ^^ Jag fick ju dehär underbara skorna av Lena som jag gått å längtat efter i hur länge som helst känns det som..



Och för nån vecka sen så var jag och mamma till Vindeln av alla ställen och svängde in på den lilla skoaffären där. Skostället tror jag att de hette :P och hittade iaf dom här..


Samma märke, samma stil nästan lika snygga. Men jag har som för mig att de som jag såg va en aningen mer färgglada? kan de stämma? Skiiitsamma jag vill ha dom! Dom som jag redan har är nog inget att ha när man ska till stranden i sommar osv så dom får hålla sig till festkvällarna ;)

Nybörjare


Klicka på bilden ^^


Lena har fått mitt huvud att vilja lära mig PS.. Ganska mycket nybörjare haha "hur gör man de? Va äre där? de funkar INTE! Lena hjälp mig!" Ungefär så låter det nu.. Hoppas jag blir bättre snart så hon inte tröttnar på mig :]

Nattinatt ♥

Trött som en Gnu

Att kliva upp kl 6 på morgonen sätter sina spår, jag är helt slut nu. Jag sitter här vid datorn och får verkligen kämpa för att hålla ögonen öppna. Skulle vara ganska osnällt av mig att somna här nere när jag bad Älskli att natta Hampus för att jag skulle garanterat somna där uppe i sängen! Jag och lilleman tog ett bad ikväll. Jättekul att ställa sig upp i sin lilla balja och sen tvärsätta sig på vattnet så de blir en flodvåg ut på golvet. Man kan inte mer än skratta när han gör det för man ser verkligen hur kul han har. Han blir helt galen! Mammas lilla tok :]

Somna inte, somna inte..


Sötunge

Jag som trodde att vi såg på tv? Tydligen var det inte speciellt spännande.



Jag och Hampus i förrgår ^^ haha
Lite trött ♥


Klassiker

Hitt på nåt..


Ops

Igår va de hemska Tisdagen, Älskling jobbar till 20.00 och är inte hemma fören 40 minuter senare. Så igår när jag skulle lägga Hampus vid 7 tiden så somnade jag visst och ville inte vakna på hela kvällen. Så jag sov från 19 - 06 typ.. Känndes inte riktigt normalt för mig att vara vaken då men  nu tog jag mig iaf upp för att äta frukost med mina Älsklingspojkar innan dom for :)

Nu har jag gjort iordning några paket som ska skickas iväg idag. Ska snygga till mig lite så jag inte skrämmer slag på personalen i affären och sen springa dit å lensa dom på frimärken.. igen. Dom är ju så dryga och tömmer gula lådan här ute i skogen kl 10 på dagarna.. inte typ 7 på kvällen som inne i stan. Men de är väl bra att ha en anledning att kliva upp på morgonen? ^^


Tur

Ibland har man sjukligt tur ^^ Jag har suttit hela dagen och verkligen varit så otaggad på att gå hela vägen till Dagmamman för att hämta Hampus (Alltså själva promenaden som var otaggad inte att jag skulle hämta Hampus). Jag stog och gjorde iordning mig och  de knacka på dörren, då va det helt otippat Älsklingen bror som skulle greja på med sin skoter som han har nere i källaren. Så snälla som han och hans två kompisar var så fick jag skjutss till dagmamman och hem igen :)

Så nu slapp jag både gå fram och tillbaka å så komme lilleman hem tidigare än tänkt idag ^^ Mysipys!

Hampus busar med Farbror Johan

Såg att Sanna hade lagt upp en film på Hampus från då vi va där på fika. Hon hade köpt en supersöt liten häst till lillen som dom väntar. Självklart fick Hampus prov"köra" den ;) haha





Haha så roligt att leka med farbror Johan!


Ny kjol

I Söndags gjorde jag, lilleman och Älski en heldag på stan. Mest borta vid strömpilen och sen hälsade vi på lite folk, bland annat lämnade jag av lite roliga papper till Lena och sen fick vi gofika hos Sanna. Stannade till på H&M iaf och köpte T-shirten som jag la upp i ett inlägg längre ner och den här kjolen.



Rea-kjol 50:- inte dåligt.


Hittade även en grön som jag verkligen velat ha ett bra tag nu. Jag provade den när vi var i Stockholm men den satt inte riktigt som jag ville då och den satt inte bättre nu heller även fast den bara gick på 50kr den också. 

 


Make up laptop

Det här hade varit nåt va? ;)



Här kommer ett par bärbara konceptdatorer från HP designade av Nikita Buyanov. Datorn på bilden ovan kallas för HP Make-Up och är starkt riktat till kvinnor. Make-Up har flera olika funktioner där man bland annat kan trycka på en knapp så att skärmen blir en blank spegel och vad sägs om en nagelskrivare?

Räcker det inte med att den är rosa? Kolla in fler coola datorer här.


Så målar du naglarna



Dags att börja lära sig måla sådär då? haha snyggt blev det ju men vilket jävla sätt att måla naglarna på? :P Bara att dra fram acrylfärgen och öva öva öva.


Underbara nagellack



Yes j ag har shoppat igen.. Köpte några nya lack från H&M, dom va ju bara hur söta som helst så jag kunde inte låta bli. Sen vart jag lite less förrförra gången jag gjorde naglarna att jag inte hade just precis den här färgen. Så det blir nog en uppdatering på den designen på naglarna i sommar ^^



Jag hade bara ett skimmrande ljusrosa lack när jag gjorde dom här men jag vart inte nöjd över det.. ville ha ett matt babyrosa. Dock så orkar jag nog inte ha alla små rhinestones på alla naglarna, men som sagt en uppdatering av dedär naglarna. :) Har fått hem mer acrylvätska nu så jag skulle kunna börja fixa å trixa med det men jag komme på att de kan vara bra att ha remover hemma också haha *smaart* Vars är mina provkaniner?

Nejje frukost.. Jag har en sallad som står klar i kylskåpet och ropar på mig!

Uppe tidigt

Nu for mina älsklingar till dagis och jobbet, jag ligger fortfarande i sängen med mobilen men jag ska packa mig upp snart.. vad ska ni hitta på idag då? :)

Uppe tidigt

Nu for mina älsklingar till dagis och jobbet, jag ligger fortfarande i sängen med mobilen men jag ska packa mig upp snart.. vad ska ni hitta på idag då? :)

Tooth Fairy



Jag och Älski såg på The Tooth Fairy ikväll, va Lena som påminnde mig att se den.  Vem vill inte se en stor stark karl i trikåer? ;) Sjukt rolig film! Drygt bara att våran projektor la av typ tre gånger under filmen. Är det inte lilleman som ska vakna lite då och då så ska väl nåt annat jävlas när man ser på film, inte sant? :P Helt klart en sevärd film om ni har missat den.

Nattinatt på er.
Imorgon blir det en massa jobb.


Sallad är kärlek

Idag gjorde vi en god sallad till middag. Jag har verkligen längtat efter en sallad i flera dagar nu käns det som. Vi stoppa som vanligt i allt möjligt gott o blandat ;) Ett måste är såklart fetaost och avokado ♥ Hampus åt jättemycket också :) Nu har jag jobbat lite och gjort iordning några paket som ska skickas iväg imorgon. Snart ska lilleman hoppa isäng och jag och Älski ska ta å titta på nån film och mysa i soffan.

Nytt till garderoben

Ops jag bröt mitt shoppingförbud.. igen.. Tookigt.
Men hur söt är den inte? ♥


H&M 99:-


Lite allt möjligt

Trött som ett piggsvin men jag är envis och sitter här ändå. Älski håller på att fixa några grejer på andra datorn åt mig, hoppas han får det att funka ^^

Beställningarna rullar in från shoppen vilket är superkul. Längtar tills vi får de nya bilderna så att vi får upp lite nyheter snart!

Ballerina kladdkaka kakorna va en stor hit. Älskling tyckte som vanligt (när nånting är jättegott) att det inte var något speciellt med dom men då doppade han ju dom inte i mjölk heller..

Min lilleman trampade på en dum jävla nål ikväll som for rätt in i hans lilla stortå. J*vlar vad panik man får när man hör de där panikgrinet som han gör när han verkligen gör illa sig. Hjärtat typ stanna och man ha bara lust att lägga sig på golven och dö. usch..

Själv sitter jag här nu med en svullen överläpp. Hampus och jag busade lite för mycket idag och han lyckades skalla mig med sin framtand på min läpp så att de vart ett litet "hål" Känner mig sådär lagomt fin nu.. som en anka haha

Nejje om man kanske ska ta å paketera ett till paket som ska postas ;)

kladdkaka

Fortfarande lite bakis men de går ju åt rätt håll iaf.. Gubben står och fixar med maten nu i köket och har varit duktig och matat lilleman :) Ikväll ska jag äntligen få prova ballerina kladdkaka kakorna ^^ Hoppas dom lever upp till förväntningarna.

Vad händer annars ikväll då?

Live med Hairy and Scary



Jens (bror) och Örjan spelar på bygdegården i Tavelsjö.

Undra vem som är Hairy och vem som är Scary av dom två haha

Helhärlig kväll igår. Vi började med en tevlig middag med vin hos några kompisar och fortsatte sedan ner till mamma, drog en mintu och efter det upp till bygdegården för några öl. Så ni kan ju lätt lista ut hur jag mår idag. fyfan.. som vanligt. Men det va helkul igår!


Det går mot bättre tider

Uppe med tuppen, nästan iaf.. Solen skiner och jag ska snart hoppa in i duschen och göra mig klar för en runda på stan :)

Vi fick btw elräkningen igår. Grannarna måste ju tro att jag är cp som öppnar den ute på gatan och börjar skutta omkring av glädje sen.. haha Den låg bara på 917:- för en månad nu. Ganska mycket bättre än de två tidigare som låg på 2500:- och 7000:- + pellets på det! Sinnes va många skor som bara har gått åt till elräkningen! *grinar* Men de kommer bli såå mycket bättre nu när pelletsförådet blir klart och pelletsbilen kommer hit och fyller upp med 3 ton pellets ;) En aningen billigare än att köpa 16kg småsäckar för 45:- st om de går typ 2-4 per dag beroende på hur kallt de är ute..

Suck, nu ska jag inte tråka ut er med allt mitt pelletssnack.. Jag ska shoppa idag! ^^

Puss på er! ♥

Happy Ending



Snacka om att lura folk på pengar ;) Eller så kanske de bara är en ruskigt bra affärsidé? haha


En sväng på stan imorgon

Sweet, jag hade tänkt mig en runda på stan imorgon men jag va inte allt för peppad på att åka in med Ronny kl 8 på morgonen, inte speciellt många affärer har öppet då och jag kände inte för att hänga på Coop i över en timme haha. Jag fixade iaf annan lift till stan! Kommer bli kanonbra ^^

Nu blir det nattinatt efter två avsnitt av Smallville. Måste ändå upp ganska tidigt och skicka iväg några paket osv.


Köp inte en hund du inte klarar av

Jag blir så sjukt less på folk som har hundar som dom inte själva klarar av. Varför köpa en för stor hund som drar omkring dig som en vante om du inte kan använda rösten å säga åt byrackarn? ååh så less.. Och NEJ man har inte två hundar i en hundgård som står och skäller heela tiden? Dom triggar varandra en aning kan ja lova.

Jag är vovvevakt



Mikael är här och hjälper Ronny att bygga pelletsförådet i källaren så nu får jag vara med sötnosen Elsa här uppe istället :) Vi vill inte vara där nere å skita ner oss inte, så nu sitter hon här i mitt knä å myser ^^


Piggelin



Mammas lilla piggelinmonster. Han öppnade frysen,
pekade på glassen och sa "där"
Lite nöjd.


Shoppingförbud..

..Är till för att brytas! eller hur Cicci? ;) Har beställt efter några små söta saker.. och i tisdags efter fotningen så köpte jag ett linne på h&m ^^ Tror det blir en runda på stan imorgon också. Måste inhandla några söta sommriga nagellack :)

Nej nu ska ja snart hämta busungen på dagis. Ska passa på att slöa lite innan så jag orkar leka med han!

Frukostfavorit


Blir aldrig fel, speciellt inte med lite flytande honung ;)


Jag känner mig överkörd

Vart inte riktigt en sån bra morgon som jag hade hoppats på. Jag ligger för det mesta på mage när jag sover och idag vakna jag av att hampus hade ställt sig upp i sängen (våran säng) kastat iväg tutten som han av nån anledning alltid gör när han blir sur, å så tappa han balansen och föll bakåt å skalla mig i bakhuvet.. Fan de va ba pippifåglarna som fattades runt huvet. Har sådär lagomt ont i huvet nu och har inte tagit mig ur sängen fören vid 11. Jag som skulle kliva upp tidigt idag.. crap. Det blir aldrig som man har tänkt sig det när man har barn..

Ska försöka gå ut å skotta lite snö idag.Älskling ska ha tag på två dörrar som ligger på baksidan översnöade! jäkla tur att hans två bröder va här i Tisdags och skulle skotta fram skotern och dra den in till garaget.. Annars hade jag fått skotta livet ur mig! haha

Nej vem bju på frukost? 

Radio


snygg radio i 50tals anda

En sån här radio från Roberts Radio skulle gärna få hänga med mig till stranden i sommar.
Går på just under 2000:- och finns bland annat Här.


Planering pågår - Walk in closet

Jag håller på att planera bygget för min walk in closet som jag tror kommer bli enorm. Om älskling ska ha sitt efterlängtade drömgarage så ska väl rackarns jag få mina drömmars garderob också? ;) Jag har funderat mycket på Stolmen-serien från ikea, har hittat en bild på den i svart vilket jag absolut vill ha isf! Men jag vet inte om den finns med på hemsidan? aja de finns ju färg annars!


Så de ultimata just nu skulle vara stolmen-serien från ikea i svart, den går att bygga ihop på typ en miljon olika sätt. Så precis hur kombinationerna blir så ja klura på sen när jag vet hur stort rum jag har och röra mig på höhö. Bakom dessa ska det vara svarta och rosa väggar, på golvet blir det en svart heltäckningsmatta (man vill ju inte frysa om fötterna). En skovägg, en grym sminkplats och en skön fåtölj som Älskling kan sitta å lata sig i medans jag blir klar ;) haha


Nåt sånt kanske ^^


Sjukt snygg bar som även finns i rosa

Ska man kanske satsa på en bar där inne också? Det kommer ändå vara mitt favoritrum i hela huset så varför inte? :P Det tar ju ändå ett bra tag att sminka sig å välja kläder å allt innan man har tid att springa ner två våningar för att blanda en drink? :) Fast de är nog mest för att jag tycker att just den här baren är så jävla snygg så jag måste ha en nånstans i huset..


Musik lampa från ikea kommer nog få sitta runt min spegel i sminkhörnan. Har inte riktigt funderat ut vad jag vill ha för form av sminkbord än så länge men de tåls att fundera på. Några förslag? :)

Galet vad jag längtar tills vi börjar göra tredje våningen på huset! Det är då jag ska förhandla mig till storleken på rummet moahahaha ;P Ni vet ju att ju större ju bättre..
Sådär det är mina idéer för tillfället men det lär hinna ändras och ny inspiration sätter sina spår i mitt huvud. Det är ett bra tag kvar tills bygget påbörjas.. suck


Läcker klänning


Rihanna at the American Music Awards -09

Sjukt läcker klänning! Frågan är ju om man ens kan sitta i den, eller gå på toa? haha

Pressbilder

Sådär nu sitter jag på bussen hem med ett ton packning. Tur att jag hinner stanna av hemma innan jag måste traska iväg 3 km för att hämta Hampus. Vill gärna droppa av det och byta från kjol och högklackat till några vettigare promenadkläder :P Älski jobbar sent idag som alla andra tisdagar, känns ganska drygt eftersom jag själv är helt slut. Fotningen gick hur bra som helst, vi tog även (äntligen) några bilder på mig och Lena så vi har nån form av pressbild på oss.. får väl se hur dom blev sen höhö.

Nä nu ska jag sitta här och njuta av bussfärden hem..? haha
Riktigt längtar tills jag ska hoppa av bussen med alla tusen grejer som jag har med mig.. gratis träningspass?

Fotning och latklantskalle..

Yes jag är lat och jag har inte orkat blogga.. Och nu vart jag ännu mer less på min andra dator som internet har slutat fungera på! eller slutat å slutat.. de vill inte starta iaf.. och jag skulle behöva skriva ut nå papper tills imorron men vi får väl ta de nån annan dag..

Fotning imorron med Cloey. Nya saker ska upp på shoppen. Alla nagelgrejer har fortfarande inte kommit, har iaf fått bekräftat att de är skickat en gång till nu, får väl se om de kommer fram den här gången då? suck.. ska de vara såå jobbigt för postgubbarna att hitta ut i skogen? haha såå öde bor jag väl ändå inte?! Vi har ju en affär till och med!

Nä jag ska väl ta och forsätta packa så jag inte glömmer nånting inför fotningen. Jag har märkt att jag är ganska bra på att glömma saker till viktiga händelser.. klant.

Nu gör vi oss iordning

Yes bäst att starta i tid för jag vill inte stressa idag! Vi ska ta å hoppa in i duschen sen packa alla Hampus saker som han vill ha med till Johan å Sanna. Ikväll är det alltså House of Metal som gäller, ska bli riktigt kul och jag tror att de vart fler än väntat som skulle med tillslut. Det gillas. Sista minutenköp av biljetter, tur att de fanns kvar ;) Nej nu ska vi börja fixa å trixa.

Hoppas att vi ses ikväll ;)

Fredag

Vi har skottat, städat och åka en massa pulka idag. Mamma är fortfarande här och tvättar och hänger tvätt.. jag måste fixa hennes naglar i genkänst sen haha. Mina vart btw svarta med rosa glittertippar, vart inte sådär helt jättenöjd med de få funka genom helgen iaf.. hade gärna haft ett mörkare rosa glitter. men men. Sitter och suger på ett glas vitt nu och taggar inför morgondagen. kommer bli skitkul. Verkar som det blir tacos innan också ;)

Så vad gör ni ihelgen?

Sovmorgon

Gud så skönt med sovmorgon! De va ett tag sen jag fick de eftersom Hampus har varit hemma i över en vecka, å då måste man ju kliva upp med han å leka.. Sitter och käkar frukost nu och sen ska jag göra iordning några paket och gå å posta dom, å säkert skotta lite snö från taken :P

Så det blir nog en ganska bloggfri dag idag också tyvärr.

Dags för fotning igen

Sådär nu hoppas vi att studion är ledig på Tisdag så att vi kan fota lite nyheter till shoppen då. Kommer komma upp finfina saker på shoppen bland annat dessa leggings som vi fortsätter tjata om :P

Men dom är sjukt läckra! Jag ska lätt ha dom på House of Metal ihelgen (Lördag) Så håll koll på shoppen så du inte missar när dom kommer upp så att du hinner få dig ett par ;)

Sitter fortfarande och klurar på dehär med naglarna, vad jag ska göra för kul och vad jag mer ska ha på mig ihelgen. Skulle ju vara nice om naglarna passar till kläderna lixom. :)

Ja som ni ser är jag ganska oinspirerad idag. Kanske beror på mötet jag hade tidigare idag då jag vart så otroligt inspirerad av allt som sas då. Taggad på nytt och de går framåt. Nu gör vi ett ryck!

Godnatt ifall jag inte orkar blogga mer ikväll
Puss ♥

Vad skriver man här då?

Sådär då var vi mätta idag också. Älsklingarna försöker sova där uppe nu eller iaf en av dom :P och jag ska göra iordning nå paket som ska postas imorgon i stan. Antar att de går lite snabbare att bli skickat därifrån än här ute i skogen :P Hoppas ägarna till nya affären har tagit hem många frimärken ;P För dom kommer att gå åt kan jag lova.

Gubbegubb ska hålla på nere i källaren ikväll och jag ska försöka installera skrivaren på den här datorn igen. Om vi nu ens har nåt skrivprogram? suck.. jag är så less på datorer.
Har tagit bort allt gammalt lack på naglarna nu också så jag ska väl börja pyssla med de om jag känner för det senare ikväll.. annars blir de väl stressigt som vanligt till helgen.

Så mycket att göra så lite tid. Dubbla möten imorgon, så Hampus får äntligen fara till dagis och leka hela dagen. Han är pigg och kry nu igen :)

Den luktar inte gubbe iaf

Efter att jag provat Demons & Angels Foaming Face Wash (som jag tyckte luktade man) från Apoteket så testade jag Vichy Normaderms rengöringsgel som också finns på apoteket. Den luktar iaf inte gubbe och funkar riktigt bra om man har fet hy.


Apoteket 165:-


Naglar till helgen?

Vad ska man satsa på för naglar till helgen? Allt gulligt och sött är tyvärr helt uteslutet eftersom de är House of Metal ihelgen och då kan man ju inte komma med babyrosa naglar direkt ;) höhö
Jag funderade på att göra nånting i ett svart & silver tema men jag vart nästan sugen på att bara ha en svart fransk manikyr..?



Eller ska man göra nåt mer avanserat?


Googlade bilder


Bilderna från den stora dagen

Sådär nu har vi fått lite mat i magen och Hampus är påväg isäng nu. Jag och Älski ska nog se några avsnitt av Smallville innan vi går å knoppar. Blir en dag ensam med Lilleman imorgon igen eftersom han ska ha den där äckliga medicinen hela dagen imorgon också. usch va jag gruvar för att ge honom den! Ronny har fått göra det hittills så jag har sluppit det.


Kikade just in bilderna från Magdalena och Hans bröllop på Picturelakefoto, gå in Här för att komma direkt till bilderna och ta en titt ^^ Riktigt snygga bilder! Hoppas Magda vart nöjd med smink och hår som jag och Lena fixade till den stora dagen :)


Möte med Foki idag



Idag hade vi möte med Foki. Läs mer om det HÄR
Riktigt trevligt hade vi! ^^


Ny design

SötLena har fixar till min blogg lite nu igen :) Alltid kul med nånting nytt efter ett tag. Kväll har jag inte hunnit med hälften av alla grejer jag skulle göra, Naglarna vart inte målade, och de är lite kvar att packa än. Bussen går 10.15 imorgon och jag kommer känns mig lite småt uttittad när jag kommer hoppa på den med en stoor rosa resväska, 3 påsar och en kladdkaka i händerna. Hoppas att det inte är många som ska med den bussen!

Vart bara ett avsnitt av Smallville ikväll eftersom jag ska ta å hoppa in i duschen nu innan jag ska hoppa isäng. Jag är ju ingen morgonmänniska alls så kliva upp i tid innan man ska iväg är inte riktigt min grej :P Så det är bäst att få saker gjorda kvällen innan.

Har suttit och mailat en snubbe i Hong kong ikväll också, tur att dom är snälla och skickar grejerna igen om paketen inte kommer fram. Jag har väntat i en månad på dedär paketet nu och jag vill verkligen ha det!
Han sa iaf att han skulle skicka de igen idag.. Antar att kl inte är lika mycket där som här eller nåt :P

Tookigt.. Nu ska ja hoppa in i duschen!


Packat och klart.. igen

Packa, fixa och dona inför mötet imorgon.  Mycket grejer som ska med och jag måste kolla upp när bussarna går eller om Ronny kan köra mig till Lena med alla saker. Kakan är bakad, de mesta är packat och jag måste måla om naglarna ikväll. Hampus åt sin första middag på över en vecka! Det var väldigt uppskattat kan jag lova. Är man liten  och sjuk vill man oftast inte äta så mycket.

Så ikväll är det Nya naglar, en dusch och smallville på listan :)

Hoppas hoppas hoppas!

Idag vaknade vi med en feberfri liten kille! :)
Hoppas hoppas att det håller i sig, han verkar då pigg å hyfsar glad idag.

RSS 2.0